Το Ηνωμένο Βασίλειο θα δοκιμάσει το Φεστιβάλ Μουσικής εξ αποστάσεως μη κοινωνικού χαρακτήρα με 5.000 άτομα

By | 13 Μαρτίου, 2023

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα δοκιμάσει το Φεστιβάλ Μουσικής εξ αποστάσεως μη κοινωνικού χαρακτήρα με 5.000 άτομα

Αυτή η συναυλία είναι ένα τεστ για να δούμε πώς μπορεί να μοιάζει πραγματικά ένα μέλλον μετά την πανδημία.

Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στην «κανονική» κατάσταση μετά από περισσότερο από ένα χρόνο περιορισμών για τον COVID-19, αλλά ορισμένες δραστηριότητες θα απαιτήσουν επιπλέον δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο μουσικός υποστηρικτής Festival Republic, σε συνεργασία με τη βρετανική κυβέρνηση και την Culture Liverpool, θα δοκιμάσει ένα μη κοινωνικά αποστασιοποιημένο, υπαίθριο φεστιβάλ μουσικής στο Sefton Park στο Λίβερπουλ στις 2 Μαΐου, σύμφωνα με το CNN. Με περισσότερα από 5.000 άτομα που αναμένεται να παρευρεθούν χωρίς να απαιτούνται μάσκες ή αποστασιοποίηση, η συναυλία θα μπορούσε να παράσχει κρίσιμα δεδομένα για το πόσο ακόμη μπορεί να χρειαστεί να περάσει ο κόσμος χωρίς μεγάλες συγκεντρώσεις.

Το Festival Republic διοργανώνει αυτή τη μαζική εκδήλωση σύμφωνα με το πρόγραμμα έρευνας εκδηλώσεων της κυβέρνησης, το οποίο θα δοκιμάσει πώς οι μεγάλοι χώροι, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών γηπέδων, θεάτρων, χώρων γάμων, συνεδριακών κέντρων και νυχτερινών κέντρων, μπορούν να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν ασφαλέστερα τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. . Καθώς η πανδημία του COVID-19 εξακολουθεί να συμβαίνει (παρά τη συνεχιζόμενη διανομή εμβολίων), οι άνθρωποι αναζητούν μια ματιά στην κανονική ζωή μετά από περισσότερο από ένα χρόνο καραντίνας.

“Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα καλοκαίρι ζωντανών εκδηλώσεων τώρα το επιστημονικό πρόγραμμά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δοκιμή διαφορετικών ρυθμίσεων και η εξέταση διαφορετικών μέτρων μετριασμού είναι το κλειδί για την ασφαλή επιστροφή του πλήθους”, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν σε μια δήλωση για τους Βρετανούς κυβερνητική ιστοσελίδα.

Άποψη των θαυμαστών που φορούν προστατευτικές μάσκες ενώ ο Ισπανός ράπερ Rayden εμφανίζεται στη σκηνή στη La Riviera ως μέρος της φιλανθρωπικής σειράς συναυλιών του Crew Nation του Live Nation στις 25 Ιουλίου 2020 στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Άλλες χώρες δοκιμάζουν επίσης αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας. Στη Βαρκελώνη, 5.000 λάτρεις της μουσικής παρακολούθησαν μια συναυλία στην αίθουσα συναυλιών Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης τον Μάρτιο. Για την προσέλευση απαιτούνταν μάσκες προσώπου ιατρικής ποιότητας και γρήγορες εξετάσεις αυθημερόν, αν και δεν απαιτούνταν κοινωνική απόσταση.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τη συναυλία του Sefton Park Pilot θα κληθούν να τηρήσουν τις οδηγίες περί μάσκας και κοινωνικής απόστασης πριν φτάσουν στη συναυλία και να υποβάλουν αποδεικτικό αρνητικού τεστ COVID-19 πριν από την είσοδο και να δώσουν στοιχεία επικοινωνίας για το πρόγραμμα NHS Test and Trace, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει επίσης να κάνουν ένα άλλο γρήγορο τεστ COVID-19 μετά τη συναυλία, προκειμένου να παράσχουν δεδομένα στο Ερευνητικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων.

“Αυτοί οι πιλότοι θα ενημερώσουν την προσέγγισή μας για τη διασφάλιση της ασφαλούς διεξαγωγής μελλοντικών μεγάλων γεγονότων. Δοκιμάζοντας μια σειρά μέτρων για τη μείωση της μετάδοσης, είμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε ζωτικής σημασίας στοιχεία για να ενημερώσουμε τα σχέδιά μας για να επιτρέψουμε εκδηλώσεις στο μέλλον”, δήλωσε η Υγεία και η Κοινωνική Ο Υπουργός Μέριμνας Ματ Χάνκοκ στη δήλωση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν προγραμματιστεί και άλλες εκδηλώσεις. Η πρώτη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ στο Sheffield Crucible Theatre, ξεκίνησε στις 17 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου.

Μόνο οι πολίτες του Λίβερπουλ μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Sefton Park Pilot στις 2 Μαΐου. Οι Blossoms, ένα indie rock συγκρότημα από το Stockport, θα είναι πρωτοσέλιδο. Τα εισιτήρια είναι £29,50 GBP (περίπου 41 $ USD) ανά άτομο και μπορούν να υποβληθούν αίτηση για online. Περισσότερες πληροφορίες για το Ερευνητικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης.

Ο Andrea Romano είναι ανεξάρτητος συγγραφέας στη Νέα Υόρκη. Ακολουθήστε την στο Twitter @theandrearomano.

Ξεκινήστε να πακετάρετε αναπτήρες εάν πετάτε στα σύνορα — η αεροπορική εταιρεία μόλις μείωσε το όριο βάρους της για παραδοτέες αποσκευές

Από την 1η Μαρτίου, η Frontier θα περιορίσει τις παραδοτέες αποσκευές στο μέγιστο των 40 λιρών για εισιτήρια που αγοράστηκαν στις 18 Ιανουαρίου ή μετά.

Η Frontier Airlines μειώνει το όριο βάρους της για check bags από τον επόμενο μήνα, ένα πρωτόκολλο που η αεροπορική εταιρεία αποδίδει στην προσπάθειά της να γίνει πράσινο.

Από την 1η Μαρτίου, η Frontier θα περιορίσει τις παραδοτέες αποσκευές στο μέγιστο των 40 λιρών — 10 λίρες λιγότερες από ό,τι επιτρέπει ο αερομεταφορέας επί του παρόντος — για εισιτήρια που αγοράστηκαν στις 18 Ιανουαρίου ή μετά, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

«Η μείωση του μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους για μια τυπική παραδοτέα αποσκευή ενθαρρύνει τους πελάτες να αποφεύγουν την υπερσυσκευασία, κάτι που βοηθά στη μείωση του συνολικού βάρους του αεροσκάφους και στην εξοικονόμηση καυσίμων, σύμφωνα με την αποστολή της πιο πράσινης αεροπορικής εταιρείας της Αμερικής», δήλωσε στο Travel Leisure εκπρόσωπος της Frontier Airlines.

Οι επιβάτες στο Frontier μπορούν να φέρουν μαζί τους ένα προσωπικό αντικείμενο δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσουν τόσο για χειραποσκευές όσο και για παραδοτέες αποσκευές. Οι χειραποσκευές μπορούν να ζυγίζουν έως και 35 κιλά.

Επί του παρόντος, η Frontier χρεώνει 75 $ ανά αποσκευή, ανά πτήση για υπέρβαρες παραδοτέες αποσκευές που ζυγίζουν έως και 100 κιλά. Μετά την 1η Μαρτίου, η αεροπορική εταιρεία θα χρεώνει 50 $ για αποσκευές που ζυγίζουν 41 έως 50 λίβρες και 100 $ για αποσκευές που ζυγίζουν μεταξύ 51 και 100 λίβρες. Η αεροπορική εταιρεία δεν θα δέχεται αποσκευές που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά.

Η νέα πολιτική της Frontier είναι σύμφωνη με τις άλλες εταιρείες χαμηλού κόστους Spirit Airlines και Allegiant, οι οποίες και οι δύο περιορίζουν τις παραδοτέες αποσκευές στις 40 λίρες.

Στο αντίθετο άκρο του φάσματος βρίσκεται η Delta Air Lines, η οποία δοκιμάζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα στη Βοστώνη, επιτρέποντας στους πελάτες να ελέγχουν τις χειραποσκευές τους δωρεάν σε μια προσπάθεια να επιταχύνουν τη διαδικασία επιβίβασης, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στο T. L.

“Ακριβώς όπως έχουμε δοκιμάσει άλλες τροποποιήσεις εμπειρίας αεροδρομίου όλα αυτά τα χρόνια, διεξάγουμε μια δοκιμή διάρκειας ενός μήνα σε επιλεγμένες πτήσεις από τη Βοστώνη ξεκινώντας την εβδομάδα της 31ης Ιανουαρίου 2022”, είπε. “Επιλεγμένοι πελάτες που έχουν μοιραστεί στοιχεία επικοινωνίας με την Delta θα λάβουν ένα μήνυμα κειμένου πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο με μια προληπτική προσφορά για να ελέγξουν τις χειραποσκευές τους. Οι πελάτες δεν θα υποχρεούνται να πληρώσουν πρόσθετες χρεώσεις αποσκευών που σχετίζονται με τον έλεγχο της χειραποσκευής τσάντα.”

Η Alison Fox είναι συγγραφέας για το Travel Leisure. Όταν δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, της αρέσει να περνά το χρόνο της στην παραλία ή να εξερευνά νέους προορισμούς και ελπίζει να επισκεφτεί κάθε χώρα στον κόσμο. Ακολουθήστε τις περιπέτειές της στο Instagram.

Αποκτήστε κρασί, μπύρα, ποτό και σνακ σε λιγότερο από μία ώρα με Saucey (Βίντεο)

Το White Claw, το κόκκινο κρασί και το ουίσκι είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για παράδοση αλκοόλ αυτή τη στιγμή.

Η πανδημία του COVID-19 έχει αναγκάσει τους περισσότερους από εμάς να περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα, ανταλλάσσοντας τα βράδια μας σε εστιατόρια και μπαρ με φαγητό σε πακέτο και παράδοση στον καναπέ. Σήμερα, μπορείτε να παραλάβετε σχεδόν οτιδήποτε ζητηθεί – ακόμα και μπύρα, κρασί και ποτό. Συζητήσαμε με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Saucey, Chris Vaughn, σχετικά με τις αυξανόμενες τάσεις στην παράδοση αλκοόλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τον Vaughn, οι πωλήσεις της Saucey είναι σημαντικά υψηλότερες τώρα από ό,τι στο παρελθόν – απόδειξη ότι οι υπηρεσίες παράδοσης έχουν μεγαλύτερη ζήτηση τώρα περισσότερο από ποτέ. Με μέσους χρόνους παράδοσης λιγότερο από 40 λεπτά (συνήθως από 29 έως 36 λεπτά), μπορείτε να προμηθευτείτε την μπύρα, το κρασί ή το ποτό της επιλογής σας σε λιγότερο από μία ώρα με το Saucey.

Περισσότερα νέα για φαγητό και ποτό

Παρόλο που το Saucey είναι διαθέσιμο σε πόλεις σε όλη τη χώρα, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο αποτελούν περίπου το 75 τοις εκατό των συνολικών πωλήσεων. Οι πελάτες σε αυτές τις πόλεις τείνουν να στρέφονται προς την μπύρα, τον μηλίτη, τα σκληρά σέλτζερ, το κόκκινο κρασί, το ουίσκι και το σκοτσέζικο, ενώ εκείνοι στη Νέα Υόρκη παραγγέλνουν τα περισσότερα κοκτέιλ και συνδυασμούς. Το πακέτο ποικιλίας White Claw είναι το νούμερο ένα hard seltzer στο Λος Άντζελες και το Σικάγο, και το White Claw mango είναι η γεύση με τις κορυφαίες πωλήσεις στο Σαν Φρανσίσκο.

7 υπηρεσίες παράδοσης κρασιού που φέρνουν την ευτυχισμένη ώρα στην πόρτα σας (Βίντεο)

Παρόλο που η αγάπη για το White Claw είναι φαινομενικά καθολική, οι γεύσεις της μπύρας ποικίλλουν ανά πόλη, σύμφωνα με τα δεδομένα του Saucey. Η Lagunitas IPA είναι η νούμερο ένα μπύρα στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ η Miller Lite είναι πιο δημοφιλής στο Σικάγο και το Modelo Especial κυριαρχεί στο Λος Άντζελες. Το Bogle Cabernet Sauvignon είναι το κόκκινο κρασί με τις περισσότερες παραγγελίες στο Λος Άντζελες και στο Σαν Φρανσίσκο. Για ουίσκι και σκωτσέζικο, οι πελάτες στο Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο προτιμούν το ιρλανδικό ουίσκι Jameson, ενώ οι άνθρωποι στο Λος Άντζελες προτιμούν το Bulleit Bourbon Frontier Whisky.

Και οι άνθρωποι δεν αγοράζουν μόνο ποτά για τον εαυτό τους – οι πωλήσεις δώρων της Saucey έχουν αυξηθεί 15 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αγοράζουν διανομή αλκοόλ για τους φίλους και την οικογένειά τους για να ομορφύνουν τη μέρα τους διατηρώντας παράλληλα μια υγιή κοινωνική απόσταση. Στείλτε ένα μπουκάλι σαμπάνια για τα γενέθλια ενός φίλου σας, κάντε έκπληξη στους γονείς σας με το αγαπημένο τους κρασί ή κάντε μια ανταλλαγή Zoom happy hour, όπου εσείς και ένας φίλος ή βγαίνετε ραντεβού αγοράζετε ο ένας τον άλλον ποτά έκπληξη για να τα απολαύσετε μαζί μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο.

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis έφτιαξαν ένα «Κρασί καραντίνας» και το 100% των κερδών πηγαίνει σε Οργανισμούς Αρωγής για τον Coronavirus (Βίντεο)

Εκτός από τα αλκοολούχα ποτά, μπορείτε να προμηθευτείτε μίξερ, σνακ, ακόμη και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, όπως το Tylenol, στην πλατφόρμα, γεγονός που το καθιστά ενιαίο κατάστημα όταν χρειάζεστε κάτι γρήγορο, αλλά δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι σας.

Μουσική, Ειδήσεις, Λάβετε κρασί, μπύρα, ποτό και σνακ σε λιγότερο από μία ώρα με Saucey (Βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *