Ταξίδια μιας ζωής: Φωτογραφίες από ταξίδια ταξιδιωτών Condé Nast στην Αίγυπτο, την Ινδία, την Μποτσουάνα, το Μαρόκο και άλλα

By | 11 Φεβρουαρίου, 2023

Ταξίδια μιας ζωής: Φωτογραφίες από ταξίδια ταξιδιωτών Condé Nast στην Αίγυπτο, την Ινδία, την Μποτσουάνα, το Μαρόκο και άλλα

Μποτσουάνα: Άνθιση της νότιας ερήμου

Από την άγρια ​​ζωή του καταφυγίου της Κεντρικής Καλαχάρι —συμπεριλαμβανομένης της αντιλόπης και των λιονταριών με μαύρη χαίτη που τα κυνηγούν— μέχρι τις αλυκές του Μακγκαντιγκάντι και τους υγροτόπους του Δέλτα του Οκαβάνγκο, η Μποτσουάνα έχει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές όψεις στη Γη. Δεν πρέπει να χάσετε: μια βόλτα με τους Zu/’hoasi Bushmen trackers και ένα απόγευμα ανάμεσα στην σουρικάτα.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Μποτσουάνα.

Βραζιλία από το Ρίο στο τροπικό δάσος

Το Ρίο είναι στη λίστα επιθυμιών κάθε ταξιδιώτη — ακόμα κι αν έχουν ήδη πάει. (Ίσως αν το έχουν ήδη πάει.) Ανάμεσα σε αυτές τις παγκοσμίου φήμης παραλίες και βουνά είναι ένα από τα μεγάλα αποικιακά κέντρα του κόσμου. Ωστόσο, η εκπληκτική ποικιλομορφία της πόλης υπερισχύει από αυτή της ίδιας της Βραζιλίας: ο δροσερός κοσμοπολιτισμός στην ακτή δίνει τη θέση του στο μεγάλο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, όπου συγκεντρώνονται περισσότερα είδη χλωρίδας και πανίδας από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη – συμπεριλαμβανομένων εννέα ειδών πιθήκων που ουρλιάζουν και των απειλούμενων με εξαφάνιση δελφίνι του Αμαζονίου.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Βραζιλία.

Κροατία: Το «μαργαριτάρι» της παλιάς Ευρώπης

Υπάρχουν λίγα μέρη που αποτυπώνουν καλύτερα τη μεγαλειώδη ψυχή της θαλάσσιας παλιάς Ευρώπης από την Κροατία. Το αρχαίο οχυρωμένο κέντρο του Ζάγκρεμπ συναγωνίζεται τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη στους πετρώδεις δρόμους και την μπαρόκ αρχιτεκτονική του άνθηση. νοτιότερα, το Ντουμπρόβνικ – που παίζει επί του παρόντος το King’s Landing στη σειρά του HBO, και πρώην πρωτεύουσα της Ναυτικής Δημοκρατίας της Ραγκούσας, αντίπαλη της Βενετίας και του Αμάλφι της Ιταλίας – μπορεί να υπερηφανεύεται για την αυστηρά όμορφη παλιά πόλη Stari Grad, της οποίας τα μοναστήρια, τα παλάτια και τα σιντριβάνια ήταν κομμένο από την ίδια ανοιχτόχρωμη πέτρα. Οι δικτυωτοί καταρράκτες του Εθνικού Πάρκου Λιμνών Plitvice, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, προσφέρουν ένα ευχάριστο διάλειμμα εκτός πόλης.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Κροατία.

Ισημερινός ο άλλος κόσμος

Η αποικιακή γοητεία του Κίτο—για να μην αναφέρουμε την ακμάζουσα σκηνή φαγητού υψηλής ποιότητας—είναι αρκετός λόγος για να βάλετε τον Ισημερινό στη λίστα σας, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει επίσης η Λεωφόρος των Ηφαιστείων μεταξύ Κίτο και Κοτοπάξι. το Cloud Forest of Caja? ο ναός των Ίνκας του Ήλιου ανάμεσα στα ερείπια της Ingapirca. και την αρχέγονη ζούγκλα του τροπικού δάσους Mashpi. Αυτή είναι μια χώρα όπου το μυστικιστικό, το φυσικό και το ανθρωπογενές βρίσκουν ισορροπία.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στον Εκουαδόρ.

Αιγυπτιακό μεγαλείο

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω: η Αίγυπτος είναι η μεγάλη σκηνή, πιθανώς η σπουδαιότερη από όλες. Ο πολιτισμός ξεκίνησε εδώ και τα στοιχεία αποτελούν μια εμπειρία που λίγα άλλα μέρη στη γη μπορούν να ταιριάξουν. Για μεγάλη κλίμακα, για φιλοδοξίες, για την ιστορία που λένε για τα ανθρώπινα επιτεύγματα, οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας είναι απαράμιλλες. έχουν κερδίσει τη θέση τους στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας. Υπάρχουν όμως και θαύματα μικρότερης κλίμακας: η Κεκαμμένη Πυραμίδα, η Κόκκινη Πυραμίδα στο Ντασούρ. η πυραμίδα του βήματος στη Σακκάρα. οι φτερωτοί κίονες του Outer Hypostyle Hall. Και μετά, φυσικά, υπάρχουν οι ζωντανοί δρόμοι και τα σοκάκια του Καΐρου.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Αίγυπτο.

Από το Ιερό στην Ακτή στην Ινδονησία

Παράδεισος με περισσότερους από έναν τρόπους: Η Ινδονησία φιλοξενεί όχι μόνο μερικούς από τους πιο εμβληματικούς βουδιστικούς ναούς του κόσμου – συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Borobudur και στο Sewu – αλλά και σε εκπληκτικές ινδουιστικές τοποθεσίες όπως το Loro Jonggrang ή το πιο περίεργο “Σπήλαιο Νυχτερίδων” στη Goa Lawah. Ωστόσο, είναι ακόμη πιο διάσημο για τις παραλίες του, συμπεριλαμβανομένου του τέλειου κόλπου Jimbaran για τις καρτ ποστάλ. Λιγότερο γνωστοί αλλά εξίσου μαγευτικοί είναι οι ζωντανοί δρόμοι της Yogyakarta, κάποτε πρωτεύουσας, που συνδυάζει τα ακμάζοντα παζάρια της παλιάς πόλης με τις αυλές και τα παλάτια πρώην σουλτάνων.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Ινδονησία.

Αισθησιακή Ινδία

Είμαστε αμείλικτοι ευαγγελιστές για τις διάφορες και πολυτελείς απολαύσεις της Ινδίας (χρειάζεστε αποδείξεις; Είναι εδώ, εδώ και εδώ ). Περισσότερο από μια χώρα, είναι ένα παζάρι για το πνεύμα, άγρια ​​υπερβολικό τη μια στιγμή, μέτριο την επόμενη. Το Δελχί μόνο περιέχει πλήθη: τα σοκάκια του Chandni Chowk. τα τζαμιά του Nizamuddin Dargah και του Jama Masjid. ο ναός Yogmaya? κοντά, το Ταζ Μαχάλ. Το Ρατζαστάν είναι ένας άλλος κόσμος: η «Γαλάζια πόλη» της Τζοντπούρ, οι καμήλες και η τσινκάρα στην έρημο Θαρ. Μια γιορτή για τις αισθήσεις από το μάτι στη γλώσσα μέχρι την άκρη του δακτύλου.

Υπάρχουν δύο ταξιδιωτικά ταξίδια Condé Nast στην Ινδία, ένα μεμονωμένο ταξίδι και ένα ομαδικό ταξίδι.

Λάβετε τις λεπτομέρειες του ατομικού μας ταξιδιού στην Ινδία.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ομαδικού μας ταξιδιού στην Ινδία.

Γορίλες της Ρουάντα

Τα βουνά Virunga, που ξεπροβάλλουν σαν κομμάτια πυκνού σμαραγδιού από την κεντρική πεδιάδα της Αφρικής, είναι ένα από τα σπουδαία φαινόμενα του κόσμου: γεννημένα από ηφαίστεια, αρχαία, τώρα καταπράσινα με μια σειρά από φυτά και άγρια ​​ζωή τόσο εκθαμβωτικά όσο όλα στην Αφρική. Οι πιο διάσημοι κάτοικοί τους είναι και οι πιο σπάνιοι τους: οι ορεινοί γορίλες, που κινδυνεύουν κρίσιμα αλλά και τα τελευταία χρόνια υπερασπίζονται σκληρά από τους οικολόγους. Το Εθνικό Πάρκο Volcanoes της Ρουάντα προσφέρει μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες για να τα συναντήσετε στον εγγενή βιότοπό τους. (Είναι επίσης το σπίτι για τα σχεδόν σπάνια εξελικτικά ξαδέρφια τους, τους χρυσούς πιθήκους.)

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Ρουάντα.

Ανατολή της Νότιας Αφρικής

Η Νότια Αφρική περνάει μια στιγμή—ή ίσως πέντε. Το Κέιπ Τάουν έχει γίνει ήσυχα μια πόλη που πρέπει να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, με μια αξιοζήλευτη κουλτούρα τροφίμων, αγορές και μουσεία, τους κήπους Kirstenbosch και μια ταχέως αναπτυσσόμενη σκηνή χειροτεχνίας. Τα Cape Winelands έχουν κερδίσει τον σεβασμό από την διαβόητα απαιτητική παγκόσμια οινική κοινότητα. Η ακτογραμμή σερβίρει μια αδιάκοπη παρέλαση θαυμάτων, από υπέροχες παραλίες με άμμο μέχρι ανεμοδαρμένους βράχους μέχρι εμβληματικούς φάρους και—ναι—πιγκουίνους. Το Sabi Sand Game Reserve είναι μια από τις κορυφαίες ζώνες συνάντησης για τους “Big Five” της Αφρικής (λεοπάρδαλη, λιοντάρι, ελέφαντας, βουβάλι και ρινόκερος). Και οι καταρράκτες Victoria παραμένουν ένα από τα θαύματα του φυσικού κόσμου, κυρίως λόγω του μαγευτικού ποταμού Zambezi που τους τροφοδοτεί.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Νότια Αφρική.

Το Κλασικό και το Νέο στην Ισπανία και την Πορτογαλία

Η Μαδρίτη κατατάσσεται ψηλά στη λίστα με τις υπέροχες αλλά παραδόξως υποβαθμισμένες πόλεις, με την ανανεωμένη γαστρονομική σκηνή, τις κομψές πλατείες, τα σύγχρονα καταστήματα μπουτίκ, τη νυχτερινή ζωή στον τελευταίο όροφο και τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την υπόλοιπη Ισπανία. Και υπάρχουν τόσα πολλά από την υπόλοιπη Ισπανία για εξερεύνηση: την ευγενή χώρα του κρασιού της Ριόχα. το μέσω Burgos και León? η ξεχωριστή κουλτούρα και η ακόμη πιο ξεχωριστή αρχιτεκτονική της Σεβίλλης. Ενώ βρίσκεστε στην ιβηρική γειτονιά, μια γρήγορη εκδρομή στην Πορτογαλία—την παραποτάμια ομορφιά του Πόρτο, το Alfama της Λισαβόνας—είναι πραγματικά το μόνο σωστό.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Σρι Λάνκα, Spice to Sea

Το μέγεθος της Σρι Λάνκα παραπλανά. το νησί είναι γεμάτο με πλούσια ιστορία και ευρεία ομορφιά. Τα καταπράσινα δάση δίνουν τη θέση τους στα μεσαιωνικά ερείπια του Polonnaruwa, του αρχαίου βραχώδους φρουρίου της Sigiriya, λαμπρά παλάτια όπως το Kandy όπου κάποτε οι βασιλιάδες έπαιζαν και προσεύχονταν (και όπου αναπαυόταν κάποτε το δόντι του Βούδα, ο μύθος). Ή οι έντονοι θόλοι της Anuradhapura, που χτίστηκαν τον 4ο αιώνα π.Χ. και χάθηκαν στη ζούγκλα πριν από την αποκατάστασή της τον 19ο αιώνα. Υπάρχουν οι φυτείες κανέλας και μοσχοκάρυδου που αρωματίζουν τον κόσμο. και φυσικά πάνω από όλα την απαράμιλλη «Χρυσή Κοιλάδα του Τσαγιού» ​​στην οποία καλλιεργούνται πολλές από τις πιο περιζήτητες ποικιλίες. Και όλο αυτό περιβάλλεται από μερικές από τις πιο δραματικές και γραφικές παραλίες του κόσμου.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Σρι Λάνκα.

Εμβληματική Τανζανία

Με τον ένα και τον άλλο τρόπο, η Τανζανία έχει εγκατασταθεί σταθερά στη δυτική φαντασία της Αφρικής. Από το Κιλιμάντζαρο της γοητείας του Χέμινγουεϊ μέχρι τα λιοντάρια που αράζουν τα δέντρα και τα υπέροχα ροζ φλαμίνγκο της λίμνης Manyara. από το υπέροχο τηγάνι του κρατήρα Ngorongoro μέχρι την ευρεία άγρια ​​ομορφιά της πεδιάδας Serengeti με τα λιοντάρια, τους ρινόκερους, τους ελέφαντες και τις λεοπαρδάλεις της—αυτή είναι η Αφρική που έχει ξαναδημιουργηθεί σε βιβλία και ταινίες, όνειρα και θρύλους. Κανένα από τα οποία, φυσικά, δεν μπορεί να σταθεί για τον ίδιο τον τόπο, που είναι όλα αυτά και κόσμοι περισσότερο.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Τανζανία.

Ancient Grandeur, Ancient Charms στη Βιρμανία (Μυανμάρ)

Η έκκληση της Βιρμανίας μεταβάλλεται από μεγάλο σε λεπτό. Πάρτε, για παράδειγμα, τους ασύγκριτους ναούς του Pagan, που υψώνονται σε αίγλη ώχρας από την αγκαλιά των δασών. και στη συνέχεια, για αντίθεση, η συγκρατημένη γοητεία του παλιού κόσμου της γέφυρας U Bain. Ενδιάμεσα βρίσκονται τα αποικιακά σπίτια του Maymyo. οι ιστορικές παγόδες του Mandalay. Ο ξαπλωμένος Βούδας του Ρανγκούν. και τα πλωτά χωριά της Λίμνης Ίνλε.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Βιρμανία (Μυανμάρ).

Αταξίδευτη Αιθιοπία

Η Αιθιοπία παραμένει υποτιμημένη—και σε μεγάλο βαθμό δεν έχει ταξιδέψει—από τη Δύση. Πες το ευκαιρία. Είτε πρόκειται για τις τοιχογραφίες του 17ου αιώνα της Abraha Atsbeha. ή Axum, όπου βρίσκεται το παλάτι της πρώην Βασίλισσας της Sheeba (μπορείτε να επισκεφθείτε την πισίνα της, αν και δεν μπορείτε να κάνετε μια βουτιά) και το Παρεκκλήσι της Ταμπλέτας—τόπο ανάπαυσης, φημολογείται, της Κιβωτού της Διαθήκης. ή τα αγριοκάτσικα, τα klipspringers και οι μαϊμούδες gelada του Chennek. Οι καταρράκτες του Μπλε Νείλου στο Τισισάτ. ή το Mercato της Αντίς Αμπέμπα, πιθανώς η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά στην Αφρική, όπου θα βρείτε τα πάντα, από μπαχαρικά μέχρι κατσίκες μέχρι υφάσματα—η Αιθιοπία είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Αιθιοπία.

Η Ιαπωνία και η αναζήτηση της τελειότητας

Η Ιαπωνία κατέχει υψηλή θέση σε τόσες πολλές παγκόσμιες «εξαιρετικές» λίστες. Το σπίτι σε έναν από τους πραγματικά ευγενείς πολιτισμούς τροφίμων στον κόσμο. μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φυσικές ομορφιές στη γη. μία από τις πιο σημαίνουσες παραδόσεις μας στο σχεδιασμό. πολιτιστικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης στο Τόκιο και το Κιότο· και ακόμη, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ασίας—η Ιαπωνία ανήκει στη λίστα ζωής κάθε ταξιδιώτη. Επίσης, δεν πρέπει να χάσετε είναι τα τρένα bullet? Ναοί και ιερά σε Asakusa Kannon, Kinkakuji, Meiji και Kasuga Taisha. και φυσικά μια επίσκεψη στη διάσημη περιοχή γκέισας του Κιότο, την Γκιόν.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Ιαπωνία.

Μυθικό Μαρόκο

Πριν από πολύ καιρό, το Μαρόκο αιχμαλώτισε τη φαντασία του κόσμου – και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Δεν είναι περίεργο: Με τα ρωμαϊκά ερείπια στο Volubilis, τα σουκ και τα τζαμιά της Φεζ, και τα παλάτια και τις αγορές του Μαρακές, η φαντασία έχει άφθονο καύσιμο. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο προκλητικό όσο το μαυσωλείο του βασιλιά Μωάμεθ Ε’ ή η μεδίνα Oudaya Kasbah στο Ραμπάτ, για παράδειγμα. ή Μεκνές, κάποτε η καρδιά του σουλτανάτου του Μαρόκου. ή, στη Φεζ, την εβραϊκή συνοικία. Στη λίστα που πρέπει να κάνετε στο Μαρακές: οι Τάφοι των Σααντίν και το τζαμί Κουτούμπια.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στο Μαρόκο.

Παταγονία: Άκρα της Γης

Όσο νότια γίνεται ο νότος στο δυτικό ημισφαίριο, συνδυάζοντας την Αργεντινή με τη Χιλή, τα βουνά με την έρημο, τον Ειρηνικό με τον Ατλαντικό, η Παταγονία είναι από τα πιο δραματικά τοπία του κόσμου. Ακόμη και οι άνθρωποί της κάποτε θεωρούνταν γίγαντες. Η νότια σπονδυλική στήλη των Άνδεων συντρίβεται έξοχα σε περιοχές παγετώνων λιμνών όπως το Bariloche (Αργεντινή) και το Puerto Varas (Χιλή), όπου το ηφαίστειο Osorno σχηματίζει ένα μυθικό σκηνικό. Ακόμη και αυτά τα χλωμά, όμως, σε σύγκριση με τα οδοντωτά, αρχέγονα θραύσματα του Torres del Paine ή του παγετώνα Perito Moreno, ένας από τους λίγους που εξακολουθούν να προχωρούν.

Μάθετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Παταγονία.

Περισσότερα από το Condé Nast Traveler

The Flight Kit: Η Ulla Johnson θα ταξιδέψει για προϊόντα ομορφιάς μικρών παρτίδων

Η σχεδιάστρια Ulla Johnson γεννήθηκε και ανατράφηκε στο Μανχάταν αλλά μεγάλωσε εξερευνώντας τον κόσμο με τους αρχαιολόγους γονείς της. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που τα ρούχα της έχουν την κομψότητα κτηνιάτρου της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και την κοσμικότητα ενός δια βίου ταξιδιώτη. Εδώ, η Τζόνσον —η οποία πήρε το ζωύφιο να δει τα μακρινά από νωρίς— μοιράζεται τις αγαπημένες της ανακαλύψεις ομορφιάς από όλο τον κόσμο.

“Όταν ταξιδεύω κάπου ζεστά, δεν φοράω καθόλου μακιγιάζ. Συνήθως εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία του ταξιδιού για να δοκιμάσω νέες μυρωδιές. Είναι διασκεδαστικό να συσκευάζω διαφορετικά έλαια και αρώματα και να τα δοκιμάζω σε ένα νέο πλαίσιο. Επίσης, πάντα πακετάζω ένα πολλές πραγματικά πολυτελείς κρέμες χεριών και σπρέι προσώπου με ροδόνερο. Με κάνουν να νιώθω χαρούμενος, ειδικά κατά την πτήση. Τέσσερα προϊόντα που δεν αφήνουν ποτέ την τσάντα χειραποσκευής μου είναι το Rodin Luxury Face Oil (έρχεται σε ένα μικρό μπουκάλι φιλικό προς την TSA, ώστε να μην υπάρχει κανένας μου το απομακρύνει!) Laura Mercier SPF Tinted Moisturizer, Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Color Stick και το ταξιδιωτικό Dry Texturizing Spray της Oribe.

“Νομίζω ότι το πιο ιδιοφυές ταξιδιωτικό προϊόν είναι η Ομοιοπλασμίνη. Είναι μια φαρμακευτική κρέμα στην οποία με στράφηκε η φίλη μου Paige Smitherman, καλλιτέχνης μακιγιάζ. Διατηρεί τα χείλη μου τόσο καλά ενυδατωμένα. Μου αρέσει να αγοράζω πράγματα που είναι ειδικά για το site και δεν είναι εύκολα για να βρείτε στις ΗΠΑ Μερικά αγαπημένα είναι λάδι λεβάντας από τους λόφους της Δαλματικής ακτής, τζελ αλόης βέρα από την Ίμπιζα και έλαια Αγιουρβέδα από την Ινδία—όλα τα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σε μικρές παρτίδες. Α, και οτιδήποτε από το παριζιάνικο φαρμακείο Buly 1803, το οποίο μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε μέσω Διαδικτύου. Τα προϊόντα είναι τόσο πολυτελή και η συσκευασία τους είναι πολύ ακριβή. Επιπλέον, καλλιγραφούν το όνομά σας σε όλες τις αγορές σας.

“Πρόσφατα έμεινα στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες, όπου υπήρχαν προϊόντα μαλλιών Davines σε ειδικά εμπριμέ μπουκάλια στο μπάνιο. Πολύ κομψό. Πέρα από αυτό, εκτιμώ κάθε ξενοδοχείο που διαθέτει προϊόντα περιποίησης δέρματος Aesop. Πραγματικά δεν χρειάζομαι ούτε ένα ταξίδι- Μπουκάλι μεγέθους από οτιδήποτε από οποιοδήποτε ξενοδοχείο ξανά, όμως. Μόλις μετακόμισα και σοκαρίστηκα με όλες τις ανοησίες που είχαν καταλήξει στην ντουλάπα ομορφιάς μου. Τα καθάρισα όλα!

“Φέρνω παπούτσια για τρέξιμο παντού. Το τρέξιμο είναι η αγαπημένη μου μορφή άσκησης και ένας πολύ καλός τρόπος για να δεις μια νέα τοποθεσία. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ένα άλλο απαραίτητο έλαιο ευεξίας. Το φέρνω στα αεροπλάνα και το κρατάω δίπλα στο κρεβάτι μου. Μόνο μερικές σταγόνες κάνουν αισθάνομαι τόσο χαλαρός και σαν στο σπίτι μου όπου κι αν βρίσκομαι. Μου αρέσει να πίνω νερό στο σπίτι ή στο στούντιο μου, αλλά είναι απαραίτητο όταν ταξιδεύω. Σέρνω αιώνια γύρω από τεράστια μπουκάλια νερό κατά την πτήση ή στο αυτοκίνητό μου όταν τρέχω μεταξύ επαγγελματικών συναντήσεων.

“Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που ερωτεύεται οποιοδήποτε μέρος επισκέπτομαι. Μόλις πήγα στη Φορμεντέρα για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι και μου έγινε εμμονή. Ήταν τόσο υπέροχο. Μεγάλωσα πηγαίνοντας στο Ντουμπρόβνικ, έχει και θα είναι πάντα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Αυτό είναι αυτό που θα μπορούσατε να φάτε στο Great GoogaMooga Festival σήμερα

Μικρό Muenster

Το Little Muenster σερβίρει ψητό τυρί με μεξικάνικη πινελιά – το Oaxaca Sandwich είναι γεμιστό με τυρί Oaxaca, jalapeño και πουρέ καλαμποκιού, cotija και ψητές ντομάτες σε βιολογικό χωριάτικο ψωμί.

Δημοφιλείς γκαλερί

*** 7 Τέλειες Μέρες σε 7 Δημοφιλή λιμάνια

  • Vintage ταξιδιωτικές αφίσες που θέλουμε να αγοράσουμε τώρα

  • The Gold Standard 2012: Hotel Amenities

  • Τι υπάρχει μέσα στα κιτ παρεχόμενων αεροπορικών εταιρειών

  • Τα πιο ρομαντικά μέρη για φιλί

  • Περιηγηθείτε στα κορυφαία κρουαζιερόπλοια στον κόσμο

**

Big Gay Ice Cream Truck

Το κούνημα σοκολάτας-φυστικοβούτυρου του Big Gay Ice Cream Truck. Για το GoogaMooga, το φορτηγό θα διαθέτει ένα ρόφημα τζίντζερ-κάρρυ και ένα σέικ μούστου. Το παρασκεύασμα του μούστου είναι φτιαγμένο από παγωτό βανίλια, γάλα και σιρόπι μούστου, ένα μελιτό γλυκό, βύνης διπροϊόν παραγωγής μπύρας.

Το στίγματα χοίρου

Το μπιφτέκι του Spotted Pig με πατάτες πατάτες είναι ένα ψητό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με τυρί ροκφόρ.

DBGB Kitchen amp; Bar

Το σπιτικό ταϊλανδέζικο λουκάνικο της DBGB είναι ένας σύνδεσμος χοιρινού με λεμονόχορτο και κόκκινο κάρυ, πράσινη σαλάτα παπάγια, φιστίκια, κόλιανδρο και σάλτσα τσίλι.

Dinosaur Bar-B-Que

Το χαρακτηριστικό ρυθμιστικό χοιρινού κρέατος του Dino ξεκινά με ένα τρίψιμο χοιρινού κρέατος με έγχυση καγιέν που καπνίζεται χαμηλό και αργό. Στο GoogaMooga, σερβίρεται σε ρολό πατάτας και στη συνέχεια ψεκάζεται με τη γλυκιά και πικάντικη σάλτσα μπάρμπεκιου του εστιατορίου.

Τζέιμς

Αυτές οι παρακμιακές τηγανισμένες τσιζκέικ βόμβες ρικότα λεμονιού από το εστιατόριο James της Prospect Heights είναι γεμάτες φρέσκια μέντα.

Baohaus

Το General Loko’s Fried Chicken Bao από το Baohaus του Eddie Huang είναι φτιαγμένο από διπλό τηγανητό κοτόπουλο βουτηγμένο σε πύρινη σάλτσα General Tso.

Αρτοποιείο Sullivan St

Μία από τις πολλές πίτες που θα σερβίρει το Sullivan Street Bakery είναι η Stracciatella, μια πίτσα με βάση την ντομάτα με stracciatella, ένα είδος μοτσαρέλας που λιώνει σχεδόν αμέσως.

Russ amp; Daughters

Δεν έχει περισσότερη Νέα Υόρκη από αυτό: το κλασικό bagel and lox των Russ amp; Daughters.

Περισσότερα από το Condé Nast TravelerΤαξίδια μιας ζωής: Φωτογραφίες από ταξίδια ταξιδιωτών Condé Nast στην Αίγυπτο, την Ινδία, την Μποτσουάνα, το Μαρόκο και άλλα, The Flight Kit: Η Ulla Johnson θα ταξιδέψει για μικρά προϊόντα ομορφιάς, αυτό είναι αυτό που θα μπορούσατε να φάτε στο Great GoogaMooga Festival Σήμερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *