Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς είναι πρόθυμοι να πετάξουν ξανά για διακοπές στο σπίτι, λέει η έρευνα

By | 19 Μαρτίου, 2023

Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς είναι πρόθυμοι να πετάξουν ξανά για διακοπές στο σπίτι, λέει η έρευνα

Η έρευνα του Allianz Travel διαπίστωσε ότι το 54 τοις εκατό των Αμερικανών θα πηδήξουν σε αεροπλάνο για το επόμενο ταξίδι τους.

Σημείωση του συντάκτη: Όσοι επιλέγουν να ταξιδέψουν ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να ελέγξουν τους περιορισμούς, τους κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας της τοπικής αυτοδιοίκησης που σχετίζονται με τον COVID-19, καθώς και τα προσωπικά επίπεδα άνεσης και τις συνθήκες υγείας λαμβάνοντας υπόψη πριν από την αναχώρηση.

Αν και τα διεθνή ταξίδια μπορεί να μην είναι στο μυαλό των περισσότερων Αμερικανών στο εγγύς μέλλον, η πλειονότητα σκοπεύει να πετάξει για το επόμενο ταξίδι, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της εταιρείας ταξιδιωτικής ασφάλισης Allianz Travel.

Τα ευρήματα, που κοινοποιήθηκαν στο Travel Leisure, έδειξαν ότι το 54 τοις εκατό των Αμερικανών θα πηδήξουν σε αεροπλάνο για την επόμενη ταξιδιωτική τους περιπέτεια, σε σύγκριση με το 42 τοις εκατό που σχεδιάζει να οδηγήσει. Ενώ πολλοί άνθρωποι φαίνονται πρόθυμοι να ξαναβρεθούν στον ουρανό, δεν σκοπεύουν να ταξιδέψουν πολύ μακριά: το 59 τοις εκατό των ερωτηθέντων σχεδίαζε να παραμείνει στις ΗΠΑ για το επόμενο ταξίδι τους.

«Ενώ το ταξιδιωτικό τοπίο αλλάζει διαρκώς, διαπιστώνουμε ότι οι πελάτες μας είναι πρόθυμοι να βγουν με ασφάλεια στο δρόμο για να απολαύσουν χρόνο μαζί με τις οικογένειές τους», δήλωσε στην T L ο Joe Mason, επικεφαλής μάρκετινγκ της Allianz Partners. . «Ενώ τα ταξίδια σε ξένους προορισμούς είναι επί του παρόντος σε ροή, είναι μια εξαιρετική στιγμή να πετάξεις ή να οδηγήσεις για να ανακαλύψεις ξανά τους καταπληκτικούς προορισμούς που έχει να προσφέρει η Αμερική».

Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 4.300 συμμετέχοντες από τις 20 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου, είδε τη ζήτηση για ταξίδια εσωτερικού να αυξάνεται σημαντικά. Η εταιρεία σημείωσε αύξηση 93% στα αιτήματα για προσφορές ταξιδιωτικής ασφάλισης για τις ΗΠΑ από το πρώτο τρίμηνο έως το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αντίθετα, οι αναζητήσεις για προσφορές ταξιδιωτικής ασφάλισης για προηγουμένως δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς μειώνονται – η εταιρεία σημείωσε πτώση 53% για την Ιταλία και πτώση 43% για τη Γαλλία για την ίδια χρονική περίοδο.

Ένας οδηγός από κράτος προς κράτος για το τι είναι ανοιχτό και πώς να ταξιδεύετε με ασφάλεια στις ΗΠΑ

Όταν οι Αμερικανοί ταξιδεύουν, η Allianz διαπίστωσε ότι το 47 τοις εκατό από αυτούς εποφθαλμιούσαν διαμονή σε ξενοδοχεία, σε αντίθεση με το 11 τοις εκατό που αναζητούσαν σπίτια με βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Αυτή είναι μια αλλαγή από νωρίτερα το καλοκαίρι, όταν τα ενοικιαζόμενα σπίτια ήταν στην τάση.

Ανεξάρτητα από το πού αποφασίζουν να μείνουν οι άνθρωποι, η Allianz σημείωσε ότι η καθαριότητα ήταν στο μυαλό των ταξιδιωτών με τις «προηγμένες προσπάθειες απολύμανσης» μια κύρια ανησυχία όταν πρόκειται να αισθάνονται ασφαλείς να ταξιδέψουν ξανά. Έχοντας ένα αποδεδειγμένο εμβόλιο ήταν το Νο. 2 στις λίστες των ανθρώπων.

Η συλλογή Ritz-Carlton Yacht καθυστερεί το ντεμπούτο της μέχρι την επόμενη χρονιά

Το πρώτο γιοτ της συλλογής, το Evrima, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να αποπλεύσει τον Νοέμβριο.

Το ντεμπούτο του Ritz-Carlton στην κρουαζιέρα καθυστέρησε για άλλη μια φορά.

Το Ritz-Carlton Yacht Collection είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει το εναρκτήριο ταξίδι του τον Ιανουάριο του 2020. Λόγω ενός προβλήματος υλικοτεχνικής υποστήριξης, το πρώτο του πλοίο δεν ήταν έτοιμο στην ώρα του και στη συνέχεια μόλις λίγους μήνες μετά την πρώτη του καθυστέρηση, η πανδημία χτύπησε και τα δρομολόγια έγιναν καθυστέρησε και πάλι.

Τώρα, το νεότερο παρακλάδι της πολυτελούς μάρκας ανακοίνωσε ότι δεν θα σαλπάρει μέχρι τον Μάιο του 2022, λόγω «των συνεχιζόμενων επιπτώσεων του Covid-19, σε συνδυασμό με τις σχετικές προκλήσεις που δημιουργούνται για κατασκευαστικές εργασίες στην Ευρώπη», είπε εκπρόσωπος της συλλογής. Ταξίδι Αναψυχή τη Δευτέρα.

Το πρώτο γιοτ της συλλογής, το Evrima, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να αποπλεύσει τον Νοέμβριο. Τώρα θα πραγματοποιήσει το εναρκτήριο ταξίδι του από τη Λισαβόνα στις 6 Μαΐου 2022.

Απόδοση του Evrima της συλλογής The Ritz Carlton Yacht Collection. Οι αποδόσεις είναι έννοιες καλλιτεχνικές. Όλα τα χαρακτηριστικά, τα σχέδια και οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

“Ενώ ανυπομονούμε να υποδεχτούμε επισκέπτες στο Evrima, χρειάστηκε να επαναξιολογήσουμε τον χρόνο του πρώτου ταξιδιού μας, δεδομένων των ταχέως μεταβαλλόμενων συνθηκών και των επιπτώσεών τους στην ολοκλήρωση του Evrima,” Douglas Prothero, Διευθύνων Σύμβουλος της Ritz-Carlton Yacht Collection. , ανέφερε σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο T L. «Παραμένουμε ενθουσιασμένοι που θα σαλπάρουμε την άνοιξη και ευχαριστούμε τους καλεσμένους μας για την κατανόηση και την υπομονή τους καθώς συνεχίζουμε να περιηγούμαστε σε αυτό το πρωτόγνωρο παγκόσμιο περιβάλλον».

Έγινε επικοινωνία με τους επιβάτες που έχουν προγραμματιστεί για τα επηρεαζόμενα δρομολόγια είτε για να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους είτε για να συζητήσουν επιλογές αποζημίωσης.

Όταν η συλλογή Ritz-Carlton Yacht Collection κάνει το μεγάλο της ντεμπούτο, θα έχει ως στόχο να μεταφράσει μια εμπειρία ξενοδοχείου Ritz-Carlton στο νερό, με εξαιρετική κουζίνα, σπα και καταλύματα σε στιλ σουίτας.

«Πρόκειται για μια επιμελημένη εμπειρία γιοτ που θα απευθύνεται στο ένα τοις εκατό των παγκόσμιων ταξιδιωτών», είπε ο Prothero στο T L σε συνέντευξή του το 2017. “Έχουμε σχεδιάσει και εστιάσει το προϊόν σε μια οικεία εμπειρία.”

Τα πλοία θα έχουν μέγιστη χωρητικότητα 298 επιβατών ενώ θα μεταφέρουν συνολικά 236 μέλη προσωπικού, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά προσωπικού προς φιλοξενούμενους στον κλάδο.

Τα δρομολόγια είναι διαθέσιμα για κράτηση από 4.999 $ ανά άτομο για έξι διανυκτερεύσεις.

Η Cailey Rizzo είναι συγγραφέας του Travel Leisure, με έδρα το Μπρούκλιν. Μπορείτε να τη βρείτε στο Twitter, το Instagram ή στο caileyrizzo.com.

Η Airbus παρουσιάζει το ντεμπούτο του για αεροπλάνο μηδενικών εκπομπών με υδρογόνο

Η Airbus ελπίζει να ξεκινήσει το υβριδικό της πρόγραμμα αεροσκαφών ZERO έως το 2025 για να επιτύχει μηδενικές εκπομπές έως το 2035.

Η Airbus ελπίζει να φέρει το πρώτο αεροσκάφος μηδενικών εκπομπών στον κόσμο —που τροφοδοτείται από σύστημα πρόωσης υδρογόνου— σε εμπορική υπηρεσία έως το 2035.

«Μόλις πριν από πέντε χρόνια, η πρόωση υδρογόνου δεν ήταν καν στο ραντάρ μας ως βιώσιμο μονοπάτι τεχνολογίας μείωσης των εκπομπών», δήλωσε ο Glenn Llewellyn, Αντιπρόεδρος Μηδενικών Εκπομπών Αεροσκαφών της Airbus, σε δήλωση τη Δευτέρα. «Αλλά τα πειστικά στοιχεία από άλλες βιομηχανίες μεταφορών τα άλλαξαν γρήγορα όλα αυτά. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι από τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει το υδρογόνο στις αερομεταφορές όσον αφορά την ανασταλτική μείωση των εκπομπών».

Ο κατασκευαστής εργάζεται επίσης σε ένα πρωτότυπο αεροσκάφος που ονομάζεται ZEROe, το οποίο θα μπορούσε να μειώσει τις εκπομπές των αεροσκαφών έως και 50 τοις εκατό. Τα αεροπλάνα ZEROe είναι υβριδικά αεροσκάφη υδρογόνου που χρησιμοποιούν υγρό καύσιμο υδρογόνου και αεριοστρόβιλο, «με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά αποδοτικό υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης», σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Προκειμένου να φέρει το αεροσκάφος μηδενικών εκπομπών στον αέρα έως το 2035, η Airbus ελπίζει να ξεκινήσει το υβριδικό πρόγραμμα αεροσκαφών ZEROe έως το 2025.

Αεροπλάνο AirbusZEROe της Airbus.

Τους επόμενους μήνες, οι μηχανικοί της Airbus θα ξεκινήσουν πολλά προγράμματα επίδειξης υδρογόνου, ελπίζοντας να τελειοποιήσουν την πρόωση υδρογόνου. Και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2020, η Airbus ελπίζει να έχει ένα πρωτότυπο αεροσκάφους πλήρους κλίμακας. Θα χρειαστούν όμως μερικά χρόνια για να αποφασίσουμε πώς θα μοιάζει το αεροπλάνο.

Οι τρεις διαφορετικές επαναλήψεις του πρωτότυπου αεροπλάνου που εξετάζονται αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν έναν στροβιλοανεμιστήρα (που μοιάζει περισσότερο με τα κοινά εμπορικά αεροσκάφη σήμερα), ένα αεροπλάνο με στροβιλοκινητήρα και ένα σώμα με μικτά φτερά, που μοιάζει με ιπτάμενο μαντάτο.

«Το ZEROe θα είναι το πρώτο εμπορικό αεροσκάφος μηδενικών εκπομπών στον κόσμο», λέει ο Jean-Brice. «Ως μηχανικός, δεν μπορώ να σκεφτώ να δουλέψω σε κάτι πιο συναρπαστικό από αυτό».

Η παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία είναι υπεύθυνη για περίπου το δύο τοις εκατό των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα και το 12 τοις εκατό όλων των εκπομπών από τις μεταφορές γενικά, σύμφωνα με την Air Transport Action Group. Η βιομηχανία έχει επίσης δεσμευτεί να μειώσει στο μισό τα επίπεδα εκπομπών άνθρακα του 2005 έως το 2050, δήλωσε η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA).

Η Cailey Rizzo είναι συγγραφέας του Travel Leisure, με έδρα το Μπρούκλιν. Όταν βρίσκεται σε μια νέα πόλη, είναι συνήθως έξω για να ανακαλύψει τέχνη, πολιτισμό και καταστήματα μεταχειρισμένων κάτω από το ραντάρ. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία της, μπορείτε να τη βρείτε στο Twitter, στο Instagram ή στο caileyrizzo.com.

Κοιτάζοντας πίσω στην ημέρα έναρξης της Disneyland, 65 χρόνια αργότερα

Η 65η επέτειος της Disneyland ήταν μια υπενθύμιση ότι «υπάρχει ένα υπέροχο, μεγάλο, όμορφο αύριο». Πορτρέτο του Αμερικανού παραγωγού ταινιών, καλλιτέχνη και animator Walt Disney (1901 – 1966) καθώς κάθεται σε ένα παγκάκι στο λούνα παρκ του Disneyland, Anaheim, Καλιφόρνια, δεκαετία του 1950. .

“Σε όλους όσους έρχονται σε αυτό το χαρούμενο μέρος: Καλώς ήρθατε. Η Disneyland είναι η χώρα σας”, είπε κάποτε ο Walt Disney.

Στις 17 Ιουλίου 1955, η Ντίσνεϋλαντ άνοιξε τις πύλες της στο κοινό για πρώτη φορά, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ψυχαγωγίας στο θεματικό πάρκο. Με μια γεμάτη αστέρια μετάδοση με τίτλο “Dateline: Disneyland” στο ABC, με παρουσιαστή τους Art Linkletter, Bob Cummings και Ronald Reagan, εκατομμύρια θεατές εισήχθησαν στο νέο θεματικό πάρκο 17 εκατομμυρίων δολαρίων που χτίστηκε σε μόλις ένα χρόνο.

Παιδιά που τρέχουν μέσα από την πύλη του Κάστρου της Ωραίας Κοιμωμένης στο θεματικό πάρκο Walt Disney, Disneyland.

Η ημέρα έναρξης της Disneyland ήταν «καταστροφική» από πολλούς – το πάρκο δεν ήταν αρκετά έτοιμο για επισκέπτες, τελείωσε από φαγητό και ποτά, πλαστά εισιτήρια οδήγησαν σε απροσδόκητα μεγάλο πλήθος και παπούτσια κόλλησαν ακόμη και σε φρεσκοστρωμένη άσφαλτο στους 100 βαθμούς Ζέστη Καλιφόρνια. Παρά όλα αυτά τα ζητήματα, η ημέρα έναρξης της Disneyland θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως ένα σημείο καμπής στην ιστορία της βιομηχανίας του λούνα παρκ, ξεκινώντας την εξαιρετικά επιτυχημένη αυτοκρατορία των Disney Parks που έκτοτε εξελίχθηκε σε πολιτιστικό φαινόμενο.

Περισσότερες ιδέες για ταξίδια της Disney

Η 65η επέτειος για το “The Happiest Place on Earth” κατέληξε να είναι ιστορικά σημαντική για έναν άλλο, πιο νηφάλιο λόγο. Το 2020, μια χρονιά που επρόκειτο να είναι χαρούμενη και εορταστική για το πάρκο, η πανδημία του κορωνοϊού έκλεισε και τα έξι θεματικά θέρετρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Disneyland παρέμεινε κλειστή μέχρι την επέτειό της, στις 17 Ιουλίου, και άνοιξε τον επόμενο Απρίλιο.

Η Disneyland εγκαινιάζεται στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 17 Ιουλίου 1955.

Μια αναδρομή στην ιστορία της Disneyland

Η Disneyland ήταν το μόνο πάρκο που εποπτευόταν πλήρως ο Walt Disney – τα πέντε εναπομείναντα θέρετρα θεματικών πάρκων που άνοιξαν σε όλο τον κόσμο στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία μετά τον θάνατό του το 1966 – αλλά η κληρονομιά του παραμένει στα θεματικά πάρκα της Disney σήμερα. Ο Walt Disney δεν εφηύρε την έννοια του θεματικού πάρκου – οι Αμερικανοί επισκέπτονταν πάρκα ψυχαγωγίας και Παγκόσμια Εκθέσεις για δεκαετίες πριν χτιστεί η Disneyland, αλλά το πάρκο έθεσε τα πρότυπα για το τι θα μπορούσαν και θα έπρεπε να είναι τα θεματικά πάρκα. Στην αφιερωτική ομιλία του στην Disneyland, ο Disney είπε: «Η Disneyland είναι αφιερωμένη στα ιδανικά, τα όνειρα και τα σκληρά γεγονότα που δημιούργησαν την Αμερική — με την ελπίδα ότι θα είναι πηγή χαράς και έμπνευσης για όλο τον κόσμο». Υψηλοί στόχοι για ένα λούνα παρκ, σίγουρα, αλλά ο αντίκτυπος της Ντίσνεϋλαντ υπερβαίνει κατά πολύ τις πύλες του πάρκου στην Καλιφόρνια σήμερα.

Άνθρωποι που ξεκουράζονται στο «Διαστημικό Λιμάνι» του Tomorrowland στο πάρκο ψυχαγωγίας Disneyland, Anaheim, Καλιφόρνια στις 17 Ιουλίου 1955.

Περπατώντας στην Main Street των ΗΠΑ, προσπερνώντας μια πινακίδα που γράφει «Εδώ φεύγεις σήμερα και μπαίνεις στον κόσμο του χθες, του αύριο και της φαντασίας», είναι εύκολο να φανταστείς πώς θα ήταν η ημέρα των εγκαινίων πριν από 65 χρόνια. Από πολλές απόψεις, η Disneyland αισθάνεται σαν ένα ζωντανό μουσείο, μια απόδειξη της εξέλιξης της βιομηχανίας των θεματικών πάρκων (και κατά κάποιο τρόπο, της ιστορίας της χώρας) τις τελευταίες επτά σχεδόν δεκαετίες. Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε το Frontierland, το Tomorrowland, το Adventureland και το Fantasyland – τις χώρες που αποτέλεσαν για πρώτη φορά το θεματικό πάρκο μαζί με την Main Street, ΗΠΑ – και ακόμη και να ζήσετε μερικά από τα ίδια αξιοθέατα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό στις 17 Ιουλίου. Sleeping Beauty’s το κάστρο (γνωστό εμπνευσμένο από το κάστρο Neuschwanstein στη Γερμανία) εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο όλων ως το σύμβολο του πάρκου.

Το αξιοθέατο «Mad Hatter’s Tea Party» στη Fantasyland στο πάρκο ψυχαγωγίας Disneyland, Anaheim, Καλιφόρνια στις 17 Ιουλίου 1955.

Εκτός από αυτές τις κλασικές διαδρομές και τα πρωτότυπα εδάφη, η Disneyland έχει επεκταθεί τα τελευταία 65 χρόνια για να συμπεριλάβει νέα θέματα και καινοτόμα αξιοθέατα. Το 1966, η πλατεία της Νέας Ορλεάνης άνοιξε, ακολουθούμενη από το Bear Country (τώρα ονομάζεται Critter Country) το 1972, το Mickey’s Toontown το 1993 και πιο πρόσφατα, το Star Wars: Galaxy’s Edge το 2019. Ενώ οι πρώτες χώρες επικεντρώθηκαν στην αμερικανική ιστορία, εξερεύνηση, νεράιδα ιστορίες και τεχνολογική πρόοδος, η πιο πρόσφατη προσθήκη βυθίζει πλήρως τους επισκέπτες σε μια αγαπημένη ιστορία.

Οι βόλτες έχουν εξελιχθεί από απλές σκοτεινές βόλτες σε παραμυθένιες σκηνές, όπως η Πτήση του Πήτερ Παν, σε απίστευτα προηγμένα αξιοθέατα όπως το Star Wars: Rise of the Resistance που έκανε το ντεμπούτο του πρόσφατα, το οποίο έχει πολλαπλά συστήματα βόλτας και ρεαλιστικά animatronics. Πιο πρόσφατα, η Disneyland αποκάλυψε σχέδια να μετατρέψει το Splash Mountain σε Tiana’s Bayou Adventure, μια επανασχεδιασμένη βόλτα βασισμένη στο “The Princess and the Frog”, αφαιρώντας το θέμα που βασίζεται στην αμφιλεγόμενη ταινία του 1946 “Song of the South” σε μια προσπάθεια να είναι πιο περιεκτική. . Η νέα και βελτιωμένη διαδρομή έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2024.

Οι συμμετέχοντες στην παρέλαση ετοιμάζονται οι ίδιοι και τα κοστούμια τους για τα τηλεοπτικά εγκαίνια της Disneyland, Anaheim, Καλιφόρνια, στις 17 Ιουλίου 1955. Η Minnie και ο Mickey (ο τελευταίος με τη μάσκα μακριά) και ο Donald Duck είναι μεταξύ αυτών που είναι ορατοί.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την πλήρη ιστορία των πάρκων της Disney και τις λεπτομέρειες της εξέλιξής τους για να ξέρετε ότι ο λόγος που εκατομμύρια εκατομμύρια επισκέπτες (πάνω από 18 εκατομμύρια το 2019) επιστρέφουν κάθε χρόνο είναι η απαράμιλλη αίσθηση μαγείας και νοσταλγίας που βιώνουν όταν επισκέπτονται. Παρά τους περιορισμούς του – το υψηλό κόστος των εισιτηρίων, ο μεγάλος κόσμος, οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής – δεν υπάρχει πραγματικά μέρος όπως η Disneyland.

Οι βόλτες, οι συναντήσεις χαρακτήρων, τα αγαπημένα εστιατόρια των θαυμαστών και οι τέλεια θεματικές περιοχές τροφοδοτούν αυτό που είναι αναμφισβήτητα πιο συναρπαστικό για την εμπειρία της Disney (και ειλικρινά, πολλές ταξιδιωτικές εμπειρίες): πώς σας κάνει να νιώθετε. Αυτό είναι το θέμα από τη σύλληψή του. Όπως είπε ο Walt στην αφιερωτική ομιλία του στην Disneyland, “Εδώ, η ηλικία αναβιώνει όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος. Και εδώ, η νεολαία μπορεί να απολαύσει την πρόκληση και την υπόσχεση του μέλλοντος.”

Ταξιδιωτικές τάσεις, Ειδήσεις, Η συλλογή Ritz-Carlton Yacht καθυστερεί το ντεμπούτο της μέχρι την επόμενη χρονιά, Ειδήσεις, Διακοπές της Disney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *