Οι πιλότοι της Frontier Airlines λένε ότι τους εμπόδισαν να θηλάσουν στη δουλειά

By | 11 Φεβρουαρίου, 2023

Οι πιλότοι της Frontier Airlines λένε ότι τους εμπόδισαν να θηλάσουν στη δουλειά

Ο σεξισμός στους ουρανούς δεν είναι κάτι καινούργιο. Τώρα, τέσσερις γυναίκες πιλότοι της Frontier Airlines κατηγορούν την εταιρεία ότι δεν παρέχει καταλύματα που θα τους επέτρεπαν να συνεχίσουν να θηλάζουν όταν επιστρέψουν στην εργασία τους μετά τον τοκετό. Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, η ACLU του Κολοράντο και η δικηγορική εταιρεία Holwell Shuster amp; Goldberg LLP υπέβαλαν κατηγορίες για διάκριση στην Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης —την ομοσπονδιακή υπηρεσία που επιβάλλει ομοσπονδιακούς νόμους κατά των διακρίσεων των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων λόγων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη— για λογαριασμό των πιλότων.

Οι πιλότοι είναι οι Shannon Kiedrowski, Brandy Beck, Erin Zielinski και Randi Freyer, οι οποίοι έχουν συνολικά 35 χρόνια στην αεροπορική εταιρεία. «Αγαπάμε τις δουλειές μας ως πιλότοι της Frontier Airlines και δεν θα πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ της δουλειάς μας και του θηλασμού των παιδιών μας», είπε ο Kiedrowski σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα. “Αλλά λόγω της έλλειψης καταλυμάτων για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, αυτή ακριβώς είναι η θέση που έχει τοποθετηθεί η καθεμία από εμάς. Κάνουμε αυτό το παράπονο επειδή καμία γυναίκα δεν πρέπει να περάσει αυτό που περάσαμε”.

Σύμφωνα με την ACLU, η Frontier απαιτεί από τις έγκυες πιλότους να λαμβάνουν 8-10 εβδομάδες άδεια άνευ αποδοχών πριν από την ημερομηνία λήξης τους και επιτρέπει συνολικά 120 ημέρες άδεια μητρότητας άνευ αποδοχών. (Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστούν ότι, γενικά, κάθε έγκυος πρέπει να αποφεύγει τα αεροπορικά ταξίδια μετά από 36 εβδομάδες εγκυμοσύνης ή 32 εβδομάδες για δίδυμα· και αυτό ισχύει για τους επιβάτες.) Η πιο πρόσφατη σύμβαση της Frontier περιγράφει άλλες απαιτήσεις που επιβάλλονται στις γυναίκες πιλότους που μείνει έγκυος: Πρέπει να ενημερώσει το γραφείο του Αρχιπλοηγού για την εγκυμοσύνη της εντός 14 ημερών από την επιβεβαίωσή της με τον γιατρό της. πρέπει να ζητήσει άδεια μητρότητας στις 32 εβδομάδες μαζί. και μετά τον τοκετό πρέπει να ειδοποιήσει εγγράφως και εντός 14 ημερών το γραφείο του Αρχιπλοηγού. Κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας άνευ αποδοχών (η οποία, απίστευτα, είναι σύμφωνα με τον Νόμο για την Οικογενειακή και Ιατρική Άδεια), οι πιλότοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ημέρες ασθενείας με πληρωμή ή/και ημέρες διακοπών, ώστε να μην είναι χωρίς μισθό. Και οι τέσσερις πιλότοι λένε ότι η μακροχρόνια, αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους χωρίς προσωρινές επιλογές επανατοποθέτησης (δηλαδή δουλειά γραφείου) τους προκάλεσε οικονομική βλάβη. Εκτός από οποιεσδήποτε ιατρικές επιπλοκές, οι γυναίκες στα περισσότερα άλλα επαγγέλματα επιτρέπεται να εργάζονται μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης τους.

Όταν ο Kiedrowski, ο Beck, ο Zielinski και ο Freyer επέστρεψαν στη δουλειά, λένε ότι δεν τους παρασχέθηκε ένα καθορισμένο μέρος για να θηλάσουν στα αεροπλάνα ή στα αεροδρόμια – ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σενάριο για τις γυναίκες σε πρόγραμμα άντλησης. Η μη ύπαρξη ιδιωτικού χώρου για την εξαγωγή μητρικού γάλακτος μπορεί να οδηγήσει σε ιατρικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της μαστίτιδας, μιας λοίμωξης του μαστού που μπορεί να οδηγήσει σε πόνο, πρήξιμο και πυρετό. Τρεις από τις γυναίκες έπασχαν από την πάθηση, η οποία, όπως ισχυρίζονται, προκλήθηκε από την αποτυχία της Frontier να τους παρέχει χώρο για να αντλούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Παρά το γεγονός ότι προσέγγισαν τον εργοδότη τους με τις ανησυχίες τους, σύμφωνα με την ACLU, οι πιλότοι «αντικρίθηκαν με αδιαφορία ή απόλυτη εχθρότητα».

«Καθένας από εμάς προσπάθησε να συνεργαστεί με το Frontier για να βρει μια λύση, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας δεν πήγαν πουθενά», είπε ο Beck, πρώτος αξιωματικός στο Frontier για περισσότερο από μια δεκαετία. «Εξαιτίας της αποτυχίας της Frontier να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πιλότων που θηλάζουν σε επίπεδο πολιτικής, η καθεμία από εμάς έχει αφεθεί να καταλάβει αυτά τα προβλήματα μόνη της».

Επιπλέον, η Kiedrowski λέει ότι ήταν «πειθαρχημένη» αφού ο συγκυβερνήτης της παραπονέθηκε ότι χρησιμοποιούσε το θήλασμά της σε αεροπλάνο και η Zielinski ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το θηλασμό νωρίτερα από όσο θα ήθελε.

«Προς το παρόν, μόνο το 6% των εμπορικών πιλότων είναι γυναίκες. Πολιτικές που εισάγουν διακρίσεις όπως αυτές στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών συμβάλλουν σε αυτόν τον εξαιρετικά χαμηλό αριθμό», δήλωσε η Hannah Sholl, σύμβουλος της Holwell Shuster amp; Goldberg. «Ελπίζουμε ότι η Frontier θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι αυτές οι πολιτικές διακρίσεων θα τερματιστούν οριστικά».

Η ACLU λέει ότι οι πολιτικές της Frontier παραβιάζουν τους νόμους περί διακρίσεων λόγω φύλου «επειδή αντιμετωπίζουν την εγκυμοσύνη και το θηλασμό λιγότερο ευνοϊκά από άλλες ιατρικές καταστάσεις ή αναπηρίες και έχουν δυσανάλογη επίδραση στις γυναίκες». Τώρα, ζητά από το EEOC να αναγκάσει τη Frontier να 1) φιλοξενήσει καλύτερα τις γυναίκες πιλότους που είναι έγκυες ή θηλάζουν, επιτρέποντας μεγαλύτερη άδεια άνευ αποδοχών που θα επέτρεπε στις γυναίκες πιλότους να συνεχίσουν να θηλάζουν. και 2) να παρέχει καθορισμένους χώρους για θηλασμό και άντληση τόσο σε αεροπλάνα όσο και σε αεροδρόμια.

«Αν η Frontier θέλει να προσελκύσει και να διατηρήσει τους πιο καταρτισμένους πιλότους, θα πρέπει να αναγνωρίσει τις ανάγκες των πιλότων της που έχουν μωρά», δήλωσε ο Galen Sherwin, ανώτερος δικηγόρος του ACLU Women’s Rights Project.

Η Frontier Airlines απάντησε με την ακόλουθη δήλωση: “Οι πολιτικές και οι πρακτικές μας συμμορφώνονται με όλους τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους, καθώς και με τις σχετικές διατάξεις της συλλογικής σύμβασης μεταξύ της Frontier και της ομάδας πιλότων της. Ενώ υπάρχουν πολλοί χώροι εργασίας που ενδέχεται να επιτρέπουν τη νοσηλεία Οι μητέρες να βγάζουν μητρικό γάλα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, τα καθήκοντα ενός πιλότου εμπορικής αεροπορικής εταιρείας παρουσιάζουν μοναδικές περιστάσεις.Έχουμε καταβάλει προσπάθειες καλής πίστης για την ταυτοποίηση και την παροχή δωματίων και άλλων ασφαλών τοποθεσιών για χρήση από πιλότους που θηλάζουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους .”

10 Συμβουλές για να πετάτε με μωρά και νήπια

10 Συμβουλές για να πετάτε με μωρά και νήπια

Τα 6 καλύτερα σπρέι για σφάλματα που λειτουργούν πραγματικά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ένα τσίμπημα ζωύφιου είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ερεθιστικό, και στη χειρότερη, θανατηφόρο. Αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο καιρός ζεσταίνει και περνάμε περισσότερο χρόνο έξω για πικνίκ, εκδρομές σε κάμπινγκ, δείπνο στο ύπαιθρο και πολυαναμενόμενα καλοκαιρινά ταξίδια, ένα μπουκάλι σπρέι για ζωύφια μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό για συσκευασία με το αντηλιακό.

Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να λουστείτε τον εαυτό σας με σπρέι για σφάλματα. Πρέπει να ξέρετε πώς να το εφαρμόζετε, πόσο συχνά να το εφαρμόζετε ξανά και πώς να το στρώνετε με τον αγαπημένο σας SPF.

«Εκτός από την τήρηση των οδηγιών στο μπουκάλι (για παράδειγμα, περιορισμούς ηλικίας στη χρήση ορισμένων σκευασμάτων), είναι σημαντικό τα απωθητικά να εφαρμόζονται ως λεπτό, ομοιόμορφο κάλυμμα σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος», λέει ο γιατρός εντομολόγος Cameron Webb. , Ph.D. «Ένα ταμπονάρισμα εδώ και εκεί δεν πρόκειται να παρέχει επαρκή προστασία».

Κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο, ο παιδιατρικός δερματολόγος Joseph Lam, MD, συνιστά να ψεκάζετε πρώτα απωθητικό στα χέρια σας και μετά να χτυπάτε το δέρμα για εφαρμογή. Συνιστά επίσης την εφαρμογή εντομοαπωθητικού στα παιδιά αντί να τα αφήνετε να το εφαρμόζουν μόνα τους.

Σύμφωνα με το CDC, τα εντομοαπωθητικά πρέπει να περιλαμβάνουν DEET, πικαριδίνη, IR3535, έλαιο ευκάλυπτου λεμονιού, παρα-μενθανοδιόλη ή 2-ενδεκανόνη. Θα πρέπει να τα εφαρμόζετε μόνο μετά το αντηλιακό και είναι σημαντικό να τα ξεπλένετε μόλις επιστρέψετε στο σπίτι. Για να γνωρίζετε πόσο συχνά πρέπει να κάνετε εκ νέου αίτηση, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα του προϊόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εντομοαπωθητικά με μη παραδοσιακά ενεργά συστατικά όπως σιτρονέλλα ή έλαιο γερανιού, αντί για τα δραστικά συστατικά που συνιστώνται από το CDC, έχουν γίνει δημοφιλής επιλογή τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα συστατικά έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για ασφάλεια από την EPA, αλλά δεν έχουν ελεγχθεί για αποτελεσματικότητα. Σύμφωνα με τον Δρ Webb, δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα που διαρκούν τόσο πολύ ή λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά όσο το DEET. Έχοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, συμπεριλάβαμε και τους δύο τύπους σπρέι και σημειώσαμε τα κύρια συστατικά σε κάθε ένα.

Τώρα που γνωρίζετε τις γενικές οδηγίες για τα εντομοαπωθητικά, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σπρέι αγοράς για να προσθέσετε στη λίστα συσκευασιών σας για εξωτερικούς χώρους.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο Condé Nast Traveler επιλέγονται ανεξάρτητα από τους εκδότες μας. Ωστόσο, όταν αγοράζετε κάτι μέσω των συνδέσμων λιανικής μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών.

Για ευαίσθητο δέρμα: Σπρέι αντλίας πικαριδίνης Avon Skin So Soft Bug Guard Plus

Η Δρ. Adeline Kikam, πιστοποιημένη από το διοικητικό συμβούλιο δερματολόγος και υποστηρικτής και εκπαιδευτικός του Skin of Color, λέει να επιλέξετε ένα απωθητικό με βάση την πικαριδίνη εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα επειδή είναι λιγότερο ερεθιστικό από άλλα ενεργά συστατικά. Συνιστά το απωθητικό δέρματος Skin So Soft για την προσθήκη αλόης και βιταμίνης Ε, που δίνουν στο δέρμα μια επιπλέον ώθηση υγρασίας.

15 $ στην Avon

Για ταξίδια που απαιτούν πτήση: Απωθεί 100 εντομοαπωθητική αντλία σπρέι

Ένα σπρέι για σφάλματα είναι χρήσιμο μόνο όταν το χρησιμοποιείτε πραγματικά—και αυτό σημαίνει ότι βρίσκετε επιλογές μεγέθους ταξιδιού για συγκεκριμένα ταξίδια. Αυτό το φιλικό προς την TSA σπρέι αντλίας βασίζεται σε DEET και μπορεί εύκολα να χωρέσει στη χειραποσκευή ή στο σακίδιο σας για να σας προσφέρει όλες τις περιπέτειές σας. Αν και είναι μικρό, το μπουκάλι έχει μια μέση διάτρηση με 98,11 τοις εκατό DEET. Το βαρέως τύπου απωθητικό προστατεύει από τα κουνούπια, τις σκνίπες, τα τσιμπούρια, τις μύγες που τσιμπούν, τους ψύλλους και τα τσιγκέρ για έως και 10 ώρες.

7 $ στο REI

Για τα βαθιά ξύλα: Natrapel εντομοαπωθητικό σπρέι 12 ωρών

Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να συναντήσετε ένα συγκεκριμένο είδος ζωύφιου σε ένα ταξίδι, «διαλέξτε ένα απωθητικό που αναφέρει συγκεκριμένα τον τύπο του παρασίτου που θέλετε να απωθήσετε», λέει ο Δρ. Kikam. Ένα πιο ολοκληρωμένο σπρέι που προτείνει είναι το Natrapel Eco Spray, το οποίο καλύπτει κουνούπια, τσιγκέρ, σκνίπες και μαύρες μύγες για έως και 12 ώρες. Το σπρέι αεροζόλ επιτρέπει επίσης την εύκολη και λεπτομερή εφαρμογή.

$10 στο Amazon

Για πικ-νικ στο πάρκο: Απωθητικό Kinfield Golden Hour

Το άρωμα βανίλιας και εσπεριδοειδών του Golden Hour το κάνει μια εξαιρετική επιλογή για να το ρίξετε στην τσάντα σας, αν δεν θέλετε να εξουδετερώσετε τις αισθήσεις σας σε ένα πικνίκ. Σύμφωνα με την Nichole Powell, την ιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλο της Kinfield, το σπρέι χωρίς DEET – που παρασκευάζεται με ινδονησιακή σιτρονέλλα – έχει περάσει από δύο σειρές διπλών τυφλών εργαστηριακών δοκιμών και έχει βρεθεί ότι απωθεί τα κουνούπια Aedes Aegypti, το κουνούπι κίτρινου πυρετού που μεταδίδει ιούς όπως ο κίτρινος πυρετός, ο δάγγειος πυρετός και ο πυρετός Ζίκα. Ο Powell συνιστά την εκ νέου εφαρμογή κάθε δύο έως τέσσερις ώρες για να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία.

$22 στο Kinfield

Για γούνινους φίλους: Meow Meow Tweet εντομοαπωθητικό

Με ιδιότροπη συσκευασία και ελαφρύ άρωμα, το απωθητικό σπρέι Meow Meow Tweet έχει μηλόξυδο και βάση αιθέριου ελαίου που είναι ασφαλές για ανθρώπους και σκύλους. Το σπρέι διατίθεται σε πολλά μεγέθη για ευκολία και μπορεί να ψεκαστεί πάνω από το δέρμα, τα μαλλιά και τα ρούχα. Εάν αισθάνεστε τολμηροί, η μάρκα λέει ακόμη ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αποσμητικό σπρέι, καθιστώντας το ένα πραγματικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων.

$25 στο Meow Meow Tweet

Για παιδιά: Sawyer Products 20 τοις εκατό εντομοαπωθητικό πικαριδίνης

Ενώ το DEET έχει εγκριθεί για χρήση σε παιδιά χωρίς περιορισμό ηλικίας, σύμφωνα με την EPA, ορισμένοι γονείς μπορεί να προτιμούν εναλλακτικές. Ο Δρ. Λαμ χρησιμοποιεί προϊόντα με βάση την πικαριδίνη για τα παιδιά του (άλλο συστατικό που συνιστά το CDC). Αυτό το απωθητικό Sawyer Products προστατεύει από τα κουνούπια και τα τσιμπούρια για έως και 12 ώρες. Προστατεύει επίσης από σκνίπες, σκνίπες και μύγες για έως και οκτώ ώρες, εξασφαλίζοντας επαρκή κάλυψη ανεξάρτητα από το περιβάλλον.

$12 στο Amazon

Η μοναδική σας στάση για όλα τα απαραίτητα για χειραποσκευή, εξοπλισμό τεχνολογίας, προϊόντα ομορφιάς μεγέθους ταξιδιού και αποσκευές που θα σας κάνουν ακόμα καλύτερο ταξιδιώτη, που παραδίδονται εβδομαδιαία στα εισερχόμενά σας

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, συμφωνείτε με τη Συμφωνία χρήστη και την Πολιτική Απορρήτου και τη Δήλωση Cookies.

Περισσότερα από το Condé Nast Traveler

Το αγαπημένο Indian Retreat των Beatles ανοίγει ξανά για το κοινό

Η Beatlemania βρήκε νέο σπίτι στη βόρεια Ινδία. Το καταφύγιο όπου το διάσημο συγκρότημα έγραψε περισσότερα από 40 τραγούδια που αργότερα θα προσγειωθούν στο The White Album και στο Abbey Road, άνοιξε ξανά για τους τουρίστες την Τρίτη μετά από σχεδόν 40 χρόνια ερείπιας. Το άσραμ Chaurasi Kutia έχει ανακαινιστεί πλήρως από υπαλλήλους του πάρκου, οι οποίοι ανέλαβαν το καταφύγιο το 2003. Με μονοπάτια πεζοπορίας, κήπους, ένα δωμάτιο καλυμμένο με Beatles και γκράφιτι με θέμα τη γιόγκα και περισσότερες κατασκευές καθ’ οδόν, το αγροτικό καταφύγιο είναι ένα είδος bucket-list για όλους τους θαυμαστές.

Ο John Lennon και ο George Harrison έμειναν για έξι εβδομάδες με τον γκουρού του διαλογισμού Maharishi Mahesh Yogi (γνωστός στους θαυμαστές των Beatles για τον ρόλο του στο τραγούδι “Sexy Sadie”), ενώ ο Paul McCartney και ο Ringo Starr έφυγαν λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Τοποθετημένο στο Εθνικό Πάρκο Rajaji, περίπου 5 ώρες βόρεια του Νέου Δελχί, το άσραμ ήταν επίσης αγαπημένο των Beach Boys, των οποίων η διαμονή συνέπεσε με τους Beatles και τη συνοδεία τους τον Φεβρουάριο του 1968.

Πέρυσι, ο Mike Love των Beach Boys μίλησε στο Rolling Stone για το χρόνο που πέρασαν οι μπάντες μαζί στο άσραμ, λέγοντας «Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί στην Ινδία… Αυτό ήταν πολύ ασυνήθιστο για οποιαδήποτε ομάδα οποιουδήποτε αναστήματος, πόσο μάλλον για δύο τα κορυφαία γκρουπ της δεκαετίας του ’60, να βρίσκονται σε ένα μέρος τη φορά για άλλους λόγους εκτός από τη μουσική», είπε. «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή.»

1 / 6 Fairmont Le Montreux PalaceMontreux, Ελβετία Με το αυστηρό πρόσωπό του στα εξώφυλλα και τα βιβλία του να πωλούνται όσο κανένας άλλος, ο Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ απέσυρε τον εαυτό του και τη σύζυγό του από το κοινό. Η υποχώρηση τους; Αυτό το ελβετικό πολυτελές ξενοδοχείο, όπου το ζευγάρι έμεινε για 16 χρόνια και όπου ο Ναμπόκοφ περνούσε τις μέρες του γράφοντας, παίζοντας σκάκι και κάνοντας μεγάλες βόλτες στα βουνά πάνω από το Μοντρέ. Με τα παραφρασμένα λόγια του εκκεντρικού και λαμπρού συγγραφέα, «σιχαίνομαι την τζαζ, το ψάρεμα, το μαγείρεμα, τη μουσική στα σούπερ μάρκετ, την εκκλησία, τις πισίνες, την υπογραφή βιβλίων, τον Φρόυντ, τον Μαρξ, τους απατεώνες και τους καρχαρίες»—οπότε μπορεί κανείς να δει γιατί κάτι τέτοιο. ένα καλοδιατηρημένο ξενοδοχείο σε στιλ Μπελ Επόκ μπορεί να ήταν ελκυστικό.

Μετά την αποχώρηση των Μαχαρίσι τη δεκαετία του 1970, οι οπαδοί του ακολούθησαν το παράδειγμά τους, το δάσος γύρω από το άσραμ ξεπέρασε την περιοχή. Σήμερα, ο χώρος έχει καθαριστεί για να προσελκύσει κοντινούς γιόγκι και τουρίστες. Οι Ινδοί τουρίστες θα πληρώσουν 150 ρουπίες (2,23 $) για να εισέλθουν ενώ οι ξένοι επισκέπτες θα χρεωθούν 700 ρουπίες (10,42 $).

«Θέλουμε να διατηρήσουμε το μέρος και να διατηρήσουμε την αρχική του γοητεία», είπε στον Guardian ο DVS Khati, επικεφαλής φύλακας άγριας ζωής της πολιτείας Uttarakhand. «Σκοπεύουμε να έχουμε και εδώ ένα κέντρο γιόγκα σύντομα. Ελπίζουμε το άσραμ…θα δώσει μεγάλη ώθηση στον τουρισμό στην περιοχή».

Το Λας Βέγκας και τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα: Απληστία

Η απληστία δεν είναι μόνο καλή, είναι η μηχανή που κρατά το Λας Βέγκας να γουργουρίζει. Ψάξαμε το Στριπ και όχι μόνο για να βρούμε τα καλύτερα μέρη για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας, να κάνετε ένα φόνο, να γίνετε κορυφαίοι … και να τα χάσετε όλα. Πάρτε λοιπόν σαν επαγγελματίας—αλλά μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε

Πηγαίνετε στο Βέγκας με την ελπίδα να το κερδίσετε; Κατεβάστε το Greed Matrix

**Κρατήστε τα χωρίς όρια **

Ράντσο Green Valley

2300 Paseo Verde Pkwy. Henderson, NV

702-617-7017

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Από τρία έως πέντε δολάρια.

THE SINNY: Η Kate Hudson, ο Scott Baio και η Macy Gray έχουν εντοπιστεί εδώ πρόσφατα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος ή ψηλός ρόλος για να παίξεις. Λέει ο ερασιτέχνης παίκτης Kelly Marks, γνωστός και ως Bug Man, “Οι έμποροι είναι οι πιο φιλικοί στην πόλη. Είναι σαν να ξέρουν όλοι το όνομά σου.” Στους επισκέπτες δίνεται ένα μπέιτζερ που βουίζει όταν το κάθισμά τους στο τραπέζι είναι έτοιμο.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Παίκτες που θέλουν να περάσουν καλά και δεν τους πειράζει να φυσήξουν λίγη ζύμη. Οι τακτικοί σε αυτήν την αίθουσα πόκερ εκτός Στριπ το θεωρούν το πιο απαλό παιχνίδι στην πόλη. με άλλα λόγια, ένα καλό μέρος για να φλις τα ανυποψίαστα ψάρια. Έχει επίσης το μεγαλύτερο bad-beat τζάκποτ (το χέρι που πρέπει να κερδίσετε είναι συνήθως τέσσερις δεκάδες και πληρώνει $40.000).

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτήν την πόλη, μπορεί να είσαι το ψάρι. Προσέξτε –και αποφύγετε– τα βαριά πόκερ όπως ο Phil Gordon και ο Mike Mizrachi, γνωστός και ως Grinder.

** άλογο **

Bobby’s Room στο Bellagio

3600 Las Vegas Blvd. ΜΙΚΡΟ.

702-693-7290

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Συνήθως μεταξύ $4.000 και $8.000.

THE SINNY: Οι επαγγελματίες συμφωνούν ότι το Bobby’s Room, ένας οικείος χώρος με δύο τραπέζια στολισμένος με πλάσμα και φωτογραφίες σπουδαίων πόκερ, είναι το καλύτερο μέρος για να παίξετε πόκερ υψηλού ορίου στο Sin City. (είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει hold ’em; Omaha; razz; καρφί επτά φύλλων ψηλό; καρφί επτά φύλλων υψηλό-χαμηλό οκτώ ή καλύτερα.)

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Πραγματικά, πολύ καλοί παίκτες. Εδώ θα βρείτε όλους τους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των Phil Ivey, Jennifer Harman, Doyle Brunson, Patrik Antonius, Gus Han-sen, Sam Farha και Eli Elezra.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέμε πολύ καλό, το εννοούμε. Οι επαγγελματίες παίκτες πόκερ λατρεύουν να παίρνουν τα χρήματά σας και τους αρέσει να το κάνουν εδώ. Οι περιστασιακοί παίκτες δεν πρέπει να κάνουν αίτηση.

** Τουρνουά πόκερ **

Το Ρίο

3700 W. Flamingo Rd. 702-777-7634

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Αγορά 10.000 $.

THE SKINNY: Το World Series of Poker Main Event κερδίζεται από έναν άγνωστο παίκτη κάθε χρόνο από το 2001. Πέρυσι, ο πρώην κοινωνικός λειτουργός (αποσύρθηκε μετά τη νίκη του) και πατέρας έξι παιδιών Τζέρι Γιανγκ κέρδισε 8,25 εκατομμύρια δολάρια. Θα μπορούσατε να είστε ο επόμενος;

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Επαγγελματίες και επαγγελματίες-και τους πολύ τυχερούς. Λέει ο επαγγελματίας του πόκερ Joe Tehan, “Το Main Event στο WSOP είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μεγάλο σκορ. Η συγκίνηση του να μπεις βαθιά στα τουρνουά δεν μπορεί να ταιριάξει με ένα παιχνίδι μετρητών.”

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και δεν μπορείτε να χάσετε περισσότερα από το buy-in σας, μόνο περίπου το 10 τοις εκατό των παικτών θα τελειώσει το παιχνίδι “στα χρήματα” – πράγμα που σημαίνει ότι το υπόλοιπο 90 τοις εκατό θα είναι έξω 10.000 $.

** Ζάρια **

Casino Royale and Hotel 3411 Las Vegas Blvd. ΜΙΚΡΟ.

702-737-3500

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Τρία δολάρια και πάνω.

THE SKINNY: Το Casino Royale είναι το μόνο καζίνο στο Βέγκας που προσφέρει 100 φορές πιθανότητες. Για στοιχήματα pass line* και στοιχήματα ζυγών χρημάτων, το σπίτι έχει πλεονέκτημα 1,41 τοις εκατό—αλλά το σπίτι δεν έχει πλεονέκτημα στα στοιχήματα πιθανοτήτων.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Όσοι αναζητούν φτηνές συγκινήσεις. Στατιστικά, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα στην πόλη, αλλά τα φθηνά ποτά (δολάρια Michelobs) και τα τραπέζια χαμηλών ορίων είναι το κύριο πλεονέκτημά του.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και οι πιθανότητες δεν μπορούν να ξεπεραστούν, η τοπική γλώσσα (είναι δίπλα σε ένα Denny’s) είναι λίγο θορυβώδης και η συνολική ατμόσφαιρα είναι κάπως περίεργη: Τα μπάνια είναι μια εξαιρετική περιοχή που ρουφάει κόκα και η είσοδος φυλάσσεται από κάτω – νέοι ηλικίας μέχρι τα σαράντα.

**Υποδοχές χαμηλού ορίου **

Harrah’s Las Vegas

3475 Las Vegas Blvd. S. 702-369-5000

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Μια δεκάρα και πάνω.

THE SINNY: Με περισσότερους από 1.500 κουλοχέρηδες, ο Harrah’s έχει τα πάντα, από το παλιό Triple Diamond μέχρι το βίντεο πόκερ. Τα προοδευτικά παιχνίδια, όπως το Wheel of Fortune και το Megabucks, έχουν τζακ ποτ έως και 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Σχεδόν όλους. Αν και θα βρείτε ακόμα πολλές κυρίες με μπλε μαλλιά σε ροζ βελούδο, οι κουλοχέρηδες δεν είναι πια μόνο για οκταετία—_πραγματικά_.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Απομακρυνθείτε από μηχανήματα στο άκρο των τραπεζών κουλοχέρηδων, καθώς συνήθως έχουν το υψηλότερο κράτημα (που σημαίνει ότι θα πάρουν περισσότερα από τα χρήματά σας).

**Υψηλού ορίου υποδοχές **

Γουίν Λας Βέγκας

3131 Las Vegas Blvd. S. 702-770-7000

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Δέκα χιλιάδες δολάρια.

THE SKINNY: Το Wynn Las Vegas είναι το πιο φιλόξενο καζίνο και το δωμάτιό του σε σκούρες αποχρώσεις έχει τον κουλοχέρη υψηλότερης αξίας στην πόλη. Διάλειμμα για ένα κοκτέιλ στο πίσω μπαλκόνι, που έχει θέα στην πισίνα, ή για δείπνο (από οποιοδήποτε εστιατόριο του καταλύματος, συμπεριλαμβανομένων των Okada και Daniel Boulud) στην ιδιωτική τραπεζαρία.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Χρυσοθήρες. Το μόνο κοινό που έχουν οι άνθρωποι που παίζουν $5.000 είναι ότι είναι βρώμικα και βρωμάνες πλούσιοι, οπότε αν θέλετε να κερδίσετε έναν ζαχαρομπαμπά—είτε ένας στέλεχος του Fortune 500 στο Brioni είτε ένας επαγγελματίας του πόκερ που φουσκώνει, αυτό είναι το μέρος.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δεν είναι ένα δωμάτιο για τους πρακτικούς—ή τους ακάθαρτους πλούσιους. Ο μέσος άνθρωπος εδώ παίζει επτά περιστροφές ανά λεπτό. Θυμηθείτε, πρόκειται για επτά περιστροφές των 5.000 $.

**Μπακαρά **

Ο Ενετός

3355 Las Vegas Blvd. S. 702-414-1000

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Από $100 έως $15.000.

THE SKINNY: Εφευρέθηκε από τον Ιταλό Felix Falguiere τον Μεσαίωνα, το Baccarat είναι το παιχνίδι της επιλογής για τους high rollers της Ασίας. Το βελούδινο Baccarat Salon στο The Venetian είναι ιδανικό μέρος στο Λας Βέγκας.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ: Εκείνους που θέλουν κάποιο παλιό τελετουργικό με τα μετρητά τους. Τα παιχνίδια προηγούνται από μια περίτεχνη τελετουργική κάθαρση. Υπάρχει ακόμη και ένας σομελιέ για να σας περιηγηθεί στις προσφορές τσαγιού, οι οποίες περιλαμβάνουν τα πάντα, από πράσινο τσάι και oolong μέχρι Pu-erh.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κινεζικές δεισιδαιμονίες υπαγορεύουν να αποφεύγετε το κάθισμα αρ. 4 (είναι άτυχο), σεξ πριν από τον τζόγο και λέγοντας τη λέξη «βιβλίο», που ακούγεται σαν «χάνω» στα καντονέζικα.

ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ: Χάουαρντ Λέντερερ

Ο Howard Lederer , γνωστός και ως καθηγητής πόκερ, έχει κερδίσει δύο τίτλους World Series of Poker (WSOP), δύο τίτλους World Poker Tour (WPT) και σχεδόν $5 εκατομμύρια σε χρηματικά έπαθλα τουρνουά ζωής. Του ζητήσαμε τη συμβουλή του για τα καλύτερα παιχνίδια στην πόλη — και πώς να αποφύγουμε το φλις

Σύμφωνα με τον καθηγητή, αν θέλετε να τρίψετε τους αγκώνες με τους επαγγελματίες – συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Harman, Phil Ivey, Doyle Brunson και τον ίδιο τον Lederer- υπάρχει μόνο ένα μέρος στην πόλη για να παίξετε: The Bellagio. “Το Mandalay Bay έχει επίσης ένα καλό παιχνίδι, και το Palms, το Wynn και το Venetian έχουν επίσης πολύ ωραία δωμάτια”, λέει ο Lederer. «Αλλά αν είσαι μέχρι τα όρια, το The Bellagio έχει το καλύτερο δωμάτιο στο Λας Βέγκας».

Όταν πρόκειται για συμβουλές για αρχάριους στο πόκερ, ή “ψάρια”, όπως λένε οι επαγγελματίες, ο Lederer έχει μόνο έναν κανόνα: “Παίξτε όχι περισσότερο από είκοσι πέντε έως τριάντα τοις εκατό των χεριών σας. Πρέπει να είστε σφιχτός και επιθετικός. Όλοι επαγγελματίες Οι παίκτες πόκερ έχουν αυτήν την προσέγγιση. Είστε συντηρητικοί όσον αφορά τα χέρια που παίζετε, αλλά μόλις μπείτε μέσα, είστε επιθετικοί. Όταν γίνετε επιλεκτικοί με τα χέρια σας, θα έχετε πραγματικά κάτι καλό, οπότε θα θέλετε για να προστατεύσετε το χέρι σας με το να είστε επιθετικοί. Θα κερδίσετε λιγότερα ποτ, αλλά θα χάσετε και λιγότερα ποτ. Επιπλέον, όταν κερδίσετε, θα είναι μεγαλύτερο.”

Ο Καθηγητής έχει επίσης αυστηρή πολιτική όσον αφορά τη διαχείριση χρημάτων. “Θέλετε να ρισκάρετε όχι περισσότερο από εκατό φορές το big blind κάθε απόγευμα. Επομένως, εάν κάθεστε σε ένα παιχνίδι χωρίς όρια αξίας ενός έως δύο δολαρίων, μην χάσετε περισσότερα από διακόσια δολάρια σε ένα νύχτα. Αν χάσεις διακόσια δολάρια, φύγε και παίξε ξανά αύριο. Δεν είναι ντροπή να σηκωθείς από το τραπέζι.” Από την άλλη πλευρά, ο Lederer λέει, “θέλεις να πιέσεις τις νίκες σου. Εάν αισθάνεσαι καλά και κερδίζεις, συνέχισε να παίζεις. Εάν είσαι πάνω από διακόσια δολάρια, μπορεί να τα χάσεις πίσω, αλλά υπάρχει ένα καλύτερη πιθανότητα να ανέβεις τετρακόσια δολάρια στο τέλος της νύχτας».

Και αλήθεια, ποιος δεν το θέλει αυτό; Βρείτε περισσότερες συμβουλές από τον καθηγητή πόκερ στο διαδίκτυο στο howardlederer.com.

Οι πιλότοι της Frontier Airlines λένε ότι τους εμπόδισαν να θηλάσουν στη δουλειά, 6 καλύτερα σπρέι για σφάλματα που λειτουργούν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, το αγαπημένο ινδικό καταφύγιο των Beatles ανοίγει ξανά στο κοινό, το Λας Βέγκας και τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα: Απληστία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *