Θα μπορούσατε να ζείτε στη Σουηδία και να πληρώνεστε για να μην κάνετε τίποτα όλη μέρα (Βίντεο)

By | 19 Μαρτίου, 2023

Θα μπορούσατε να ζείτε στη Σουηδία και να πληρώνεστε για να μην κάνετε τίποτα όλη μέρα (Βίντεο)

Δεν απαιτείται εμπειρία.

Κι αν σου λέγαμε ότι υπάρχει μια δουλειά όπου μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Μπορείτε να διαβάσετε, να διαλογιστείτε, να πάτε μια βόλτα, να ψήσετε, να γράψετε ένα μυθιστόρημα, να πλέξετε, να κάνετε κήπο, να αγκαλιάζεστε με σκυλιά — οτιδήποτε, με περίπου 2.320 $ το μήνα.

Ευτυχώς για εσάς, αυτή η δουλειά θα υπάρξει σύντομα.

Ως μέρος ενός έργου εννοιολογικής τέχνης, οι Σουηδοί καλλιτέχνες Simon Goldin και Jakob Senneby προσλαμβάνουν έναν «αιώνιο υπάλληλο» για να κάνει ουσιαστικά —καλά, τίποτα— στο Korsvägen, έναν σιδηροδρομικό σταθμό που κατασκευάζεται επί του παρόντος στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. «Η θέση δεν έχει καθήκοντα ή ευθύνες, πέραν του ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στο Korsvägen», αναφέρει η περιγραφή της θέσης εργασίας. «Ό,τι επιλέξει ο εργαζόμενος (sic) να κάνει, αποτελεί τη δουλειά».

Εάν λάβετε τη συναυλία πλήρους απασχόλησης, το μόνο πράγμα που θα σας ζητηθεί οπωσδήποτε είναι να εμφανιστείτε στη δουλειά και να βάλετε ρολόι. Χτυπώντας το ρολόι της ώρας, ανάβετε μια σειρά από φώτα φθορισμού πάνω από τις αποβάθρες του τρένου, έτσι ώστε όλοι ξέρουν ότι στην πραγματικότητα εργάζεσαι. Αν θέλετε, μπορείτε στη συνέχεια να φύγετε και να πάτε όπου θέλετε – τον κινηματογράφο, το πάρκο, το σπίτι σας – και να περάσετε τη μέρα σας όπως θέλετε, αρκεί να μην πάτε για δεύτερη δουλειά. Στο τέλος της ημέρας, αναμένεται να επιστρέψετε στο Korsvägen για να σβήσετε τα “φώτα εργασίας” κλείνοντας το ρολόι.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό.

Αυτός ο 20χρονος κέρδισε μια δουλειά ταξιδιωτικών ονείρων — Εδώ είναι πώς είναι πραγματικά

Εάν προσλαμβάνεστε, θα πληρώνεστε 2.320 $ το μήνα και θα σας δίνονται τα ίδια οφέλη με τον μέσο Σουηδό υπάλληλο του δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένης ετήσιας αύξησης μισθού, διακοπών και σύνταξης. Το καλύτερο κομμάτι? Θα μπορούσατε να έχετε τη δουλειά για το υπόλοιπο της ζωής σας, αν και θα ήσαστε ελεύθεροι να παραιτηθείτε ή να συνταξιοδοτηθείτε όποτε θέλετε. Αν φύγεις από τον ρόλο, θα σε αντικαταστήσει κάποιος νέος. Αν και μπορεί να αναρωτιέστε αν η θέση εργασίας είναι ανοιχτή μόνο σε Σουηδούς πολίτες, οποιοσδήποτε στον κόσμο είναι ευπρόσδεκτος να υποβάλει αίτηση, ανέφερε το Atlas Obscura.

Αν αυτή η δουλειά φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, δεν είναι. Το 2017, η Public Art Agency Sweden συνεργάστηκε με τη Σουηδική Διοίκηση Μεταφορών για να προσκαλέσει καλλιτέχνες να «επιδράσουν στο σχεδιασμό» τριών νέων σταθμών στην περιοχή West Link του Γκέτεμποργκ. Η πρόταση του Goldin και του Senneby να προσλάβει κάποιον που «υποφέρει από σοβαρό «boreout» (στρές που προκαλείται από υποδιέγερση), [να εφεύρει] τα δικά του έργα ή δημιουργικές επιχειρήσεις ή [απλά] να αγκαλιάσει μια κατάσταση αέναης αναψυχής» κέρδισε την κριτική επιτροπή με ο ασυνήθιστος σχολιασμός του για τις οικονομικές και κοινωνικές κατασκευές.

«Η Αιώνια Απασχόληση όχι μόνο προσφέρει μια διαφορετική κατανόηση της εργασίας και του εργάτη, αλλά αμφισβητεί τις ίδιες τις έννοιες της ανάπτυξης, της παραγωγικότητας και της προόδου που βρίσκονται στον πυρήνα της νεωτερικότητας», αναφέρουν οι καλλιτέχνες στην πρότασή τους. “Απέναντι στον μαζικό αυτοματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη, η επικείμενη απειλή/υπόσχεση είναι ότι όλοι θα γίνουμε παραγωγικά περιττοί. Θα εργαζόμαστε όλοι στην Korsvägen, όπως λέγαμε.”

Ο Goldin και ο Senneby ελπίζουν επίσης ότι το καλλιτεχνικό τους έργο θα τοποθετήσει τον Korsvägen στον χάρτη, «[αναχωρώντας] βαθιά στην προφορική ιστορία του Γκέτεμπεργκ» μέσω άρθρων και hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την Washington Post, αυτή η νικητήρια πρόταση τους κέρδισε 7 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες (περίπου 750.000 δολάρια) για να πληρώσουν τον αιώνιο μισθό του υπαλλήλου. Και, επειδή επενδύουν το χρηματικό έπαθλο σε μετοχικά κεφάλαια, οι Golden και Senneby υπολόγισαν ότι αυτό το ποσό θα συγκεντρώσει αρκετό τόκο για να χρηματοδοτήσει τη θέση για 120 χρόνια.

“Εάν τα χρήματα εξαντληθούν μετά από 25, 50 ή 100 χρόνια, αυτό θα συνεπαγόταν μια ιστορική αλλαγή στη σχέση μεταξύ απόδοσης κεφαλαίου και μισθών. Μια διαρκής περίοδος κατά την οποία η εργασία αποδίδει καλύτερα από τα χρήματα”, αναφέρει η αγγελία.

Αλλά μην γυαλίζετε το βιογραφικό σας ακόμα. Οι Golden και Senneby θα αρχίσουν να δέχονται αιτήσεις το 2025, μήνες πριν ο σταθμός Korsvägen προγραμματιστεί να ανοίξει το 2026.

Τα 5 καλύτερα έξυπνα γυαλιά για ταξίδια το 2023

Τα έξυπνα γυαλιά ηλίου Ray-Ban Stories είναι η κορυφαία επιλογή μας.

Από έξυπνες τηλεοράσεις έως έξυπνες βαλίτσες έως έξυπνα ρολόγια, φαίνεται ότι όλα στη ζωή μας διαθέτουν πλέον δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας. Ένα από τα έξυπνα wearables που κερδίζουν ατμό — μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών — είναι τα έξυπνα γυαλιά. Όπως και με τα κανονικά γυαλιά, τα έξυπνα γυαλιά τείνουν να έχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και οι λειτουργίες τους ποικίλλουν επίσης. Κάποιοι παίζουν ήχο, άλλοι όχι. Κάποιοι μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικά βίντεο υψηλής ανάλυσης από τα ταξίδια σας, ενώ άλλα δεν έχουν καν κάμερα. Όμως όλα τα έξυπνα γυαλιά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες των τυπικών σκελετών.

Όταν επιλέγαμε τα κορυφαία έξυπνα γυαλιά μας, υπήρχαν δύο ιδιότητες που εκτιμούσαμε περισσότερο από όλα: πρακτικότητα και στυλ. Γι’ αυτό, επιλέξαμε τα έξυπνα γυαλιά ηλίου της Ray-Ban Stories Wayfarer ως την καλύτερη συνολική μας επιλογή. Αυτά τα Ray-Bans μοιάζουν με τα κλασικά Ray-Bans Wayfarers, αλλά διαθέτουν μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, όπως μια μικρή κάμερα, ένα ηχείο και φωνητικό έλεγχο. Αλλά αν έχετε κάτι διαφορετικό στο μυαλό σας, διαβάστε παρακάτω — η λίστα μας έχει κάτι για κάθε άτομο που αναζητά έξυπνα γυαλιά.

Οι κορυφαίες επιλογές μας Καλύτερα συνολικά: Έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Stories στο AmazonJump to ReviewBest for Music:Bose Frames Audio γυαλιά ηλίου στο AmazonJump to ReviewBest Budget:TechKen Sunglasses at AmazonJump to ReviewΚαλύτερος ψηφιακός βοηθός:Amazon Echo Frames στο AmazonOJump to ReviewBest Goggles SO Camera στο AmazonJump to Review

Καλύτερο Συνολικά

Έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Stories

Γιατί το αγαπάμε: Υπάρχουν τόσο κανονικοί φακοί όσο και γυαλιά ηλίου σε αυτό το στυλ.

Τι να λάβετε υπόψη: Δεν μπορούν να βραχούν.

Αυτοί οι κλασικοί, κομψοί σκελετοί κάνουν σχεδόν ό,τι πρέπει να κάνουν τα έξυπνα γυαλιά. Υπάρχει μια κάμερα για τη λήψη φωτογραφιών και την εγγραφή βίντεο (και συνοδεύονται από 4 GB αποθήκευσης flash που μπορεί να χωρέσει περίπου 500 φωτογραφίες ή 15 βίντεο των 60 δευτερολέπτων). Υπάρχουν επίσης ηχεία για να μπορείτε να ακούτε μουσική και μικρόφωνο για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φωνητικό έλεγχο για να δουλέψετε όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, με το ηχείο και το μικρόφωνο, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free χωρίς ακουστικά. Εάν βρίσκεστε σε μέρος που απαιτεί ησυχία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα χειριστήριο αφής στα γυαλιά. Τα γυαλιά πωλούνται ακόμη και με φορητή θήκη φόρτισης για να διατηρούνται σε λειτουργία εν κινήσει. Επιπλέον, έχετε επίσης την επιλογή των φακών σας, από φακούς μετάβασης έως φακούς μπλε φωτός. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι καθόλου αδιάβροχα — και ούτε συμβαίνει — οπότε μπορείτε».

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $299

Φακός: Polarized | Κάμερα: 5MP | Μικρόφωνο: Ναι | Συνδεσιμότητα: Ασύρματο internet | Αντοχή στο νερό: Κανένα | Διάρκεια μπαταρίας: 2 ώρες συνεχούς χρήσης

Το καλύτερο για μουσική

Ηχητικά γυαλιά ηλίου Bose Frames

Γιατί το αγαπάμε: Σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική ή ένα podcast ενώ έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας.

Τι να λάβετε υπόψη: Διατίθενται μόνο ως γυαλιά ηλίου.

Οι ειδικοί στον ήχο της Bose έχουν δημιουργήσει έξυπνα πλαίσια σχεδιασμένα για να βυθίζουν τα αυτιά σας σε ήχο χωρίς ακουστικά – ένα εξαιρετικό πράγμα για ταξιδιώτες που θέλουν να έχουν επίγνωση του περιβάλλοντός τους ενώ ακούν μουσική ή podcast ή λαμβάνουν ένα τηλεφώνημα. Αν και η ποιότητα ήχου μπορεί να μην ταιριάζει με αυτή των ακουστικών, αυτά τα γυαλιά ηλίου παρέχουν ουσιαστικά πλούσιο ήχο. Ένα από τα πιο περίεργα χαρακτηριστικά είναι ο έλεγχος της έντασης. πατήστε ένα κουμπί στα πλαίσια και, στη συνέχεια, γυρίστε το κεφάλι σας αριστερά ή δεξιά για να προσαρμόσετε τα επίπεδα. (Φυσικά, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου στο τηλέφωνό σας.) Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα πλαίσια διατίθενται μόνο με φιμέ φακούς, επομένως δεν προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $199

Φακός: Μη πολωμένος | Κάμερα: Καμία | Μικρόφωνο: Ναι | Συνδεσιμότητα: Bluetooth | Αντοχή στο νερό: Κανένα | Διάρκεια μπαταρίας: 3,5 ώρες ροής

Καλύτερος προϋπολογισμός

Γυαλιά ηλίου TechKen

Γιατί μας αρέσει: Μπορείτε να ακούτε μουσική και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις ενώ τρέχετε ή κάνετε πεζοπορία.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη: Χρησιμοποιούν ακουστικά αντί για ηχεία για την αναπαραγωγή ήχου.

Αυτό το ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί να φαίνεται λίγο, καλά, σπορ, αλλά για ένα τόσο προσιτό ζευγάρι έξυπνων γυαλιών, αξίζει να ανεχθείτε αυτή την αισθητική. Συμβατά με συσκευές Apple και Samsung (συνδέεστε στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth), αυτά τα γυαλιά σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική ή να λαμβάνετε κλήσεις όλη την ημέρα χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Δεν έχουν πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία, ωστόσο, και αντί για μικροσκοπικά ηχεία, υπάρχουν ακουστικά προσαρμοσμένα στα γυαλιά που πρέπει να βάλετε στα αυτιά σας. Αλλά τουλάχιστον είναι πιο δύσκολο να χάσετε τα ακουστικά όταν είναι στερεωμένα στα γυαλιά ηλίου σας!

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $16

Φακός: Polarized | Κάμερα: Καμία | Μικρόφωνο: Ναι | Συνδεσιμότητα: Bluetooth | Αντοχή στο νερό: Κανένα | Διάρκεια μπαταρίας: 8 ώρες

Καλύτερος Ψηφιακός Βοηθός

Amazon Echo Frames

Γιατί το λατρεύουμε: Έχουν φιμέ κουφώματα και μπλε πλαίσια που φιλτράρουν το φως.

Τι να λάβετε υπόψη: Δεν υπάρχει κάμερα.

Αν αγαπάτε την Amazon Alexa και χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τακτικά στο σπίτι, θα σας αρέσουν — φέρνουν την Alexa μαζί σας εν κινήσει. Σε τελική ανάλυση, αυτά τα γυαλιά έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να μην έχετε οθόνη και επομένως να αφήνετε και τα χέρια σας ελεύθερα. Τα γυαλιά μπορούν να διαβάζουν τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα κειμένου του τηλεφώνου σας, να καλούν φίλους και συγγενείς, να προσαρμόζουν όλες τις έξυπνες συσκευές που είναι συνδεδεμένες με Alexa στο σπίτι σας και να αναπαράγουν μουσική, podcast ή ειδήσεις. Σε αντίθεση με κάποια άλλα έξυπνα γυαλιά αυτής της λίστας, αυτά είναι ανθεκτικά στο πιτσίλισμα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως βραχυκυκλώσουν εάν ιδρώσουν λίγο. Τα πλαίσια έχουν δύο τύπους φακών — φιμέ και φιλτράρισμα μπλε φωτός — επομένως υπάρχουν επιλογές τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήση.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $270

Φακός: Πολωμένος, έτοιμος για συνταγή | Κάμερα: Καμία | Μικρόφωνο: Ναι | Συνδεσιμότητα: Bluetooth | Αντοχή στο νερό: Ανθεκτικό στο πιτσίλισμα | Διάρκεια μπαταρίας: 2-4 ώρες

Οι 10 καλύτερες έξυπνες αποσκευές του 2023

Τα καλύτερα γυαλιά

Γυαλιά σκι με κάμερα OhO

Γιατί μας αρέσει: Τα γυαλιά φωτογραφίζουν σε 4K και η γωνία της κάμερας μπορεί να ρυθμιστεί.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη: Το OhO λειτουργεί καλύτερα με iPhone παρά με Android.

Αντί να προσθέσετε μια ξεχωριστή κάμερα στη λίστα του εξοπλισμού σας για σκι, πηγαίνετε δύο προς ένα με αυτά τα γυαλιά που διαθέτουν ενσωματωμένη βιντεοκάμερα. Τα αδιάβροχα γυαλιά του σκι είναι τέλεια σχεδιασμένα για να αποτυπώνετε τις εξορμήσεις σας στις πίστες, από τυπική ακίνητη φωτογραφία έως βίντεο 4K με μια ποικιλία ρυθμίσεων FPS (καρέ ανά δευτερόλεπτο). Μας αρέσει που μπορείτε να προσαρμόσετε την κάμερα σε δύο διαφορετικές γωνίες ανάλογα με την προβολή που θέλετε να τραβήξετε και ότι συνοδεύονται από κάρτα μνήμης 32 GB (αλλά διαθέτουν χωρητικότητα για κάρτες μνήμης έως 128 GB). Αν και αυτά τα γυαλιά δεν διαθέτουν άλλες έξυπνες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης και η αναπαραγωγή ήχου, πιστεύουμε ότι η κάμερα είναι εντυπωσιακή από μόνη της.

Τιμή τη στιγμή της δημοσίευσης: $350

Φακός: Καθρέφτης πολύχρωμος | Κάμερα: 24FPS, 30FPS, 60FPS, 120FPS | Μικρόφωνο: Κανένα | Συνδεσιμότητα: WiFi | Αντοχή στο νερό: Αδιάβροχο | Διάρκεια μπαταρίας: 70 λεπτά

Συμβουλές για την αγορά έξυπνων γυαλιών για ταξίδια

Αποφασίστε πώς θα τα χρησιμοποιήσετε

Γενικά, τα έξυπνα γυαλιά είναι ιδανικά για διάφορες δραστηριότητες ανοιχτής ακρόασης, αλλά είναι καλύτερο να αναρωτηθείτε πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσετε τους σκελετούς σας. Οι κύριες λειτουργίες των έξυπνων γυαλιών είναι η ακρόαση ήχου (από μουσική έως τηλεφωνικές κλήσεις) και η λήψη φωτογραφιών ή/και βίντεο — αλλά δεν έχουν όλα τα έξυπνα γυαλιά και τις δύο λειτουργίες. Στη συνέχεια, αξίζει να σταθμίσετε τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κινηματογραφήσετε την τελευταία σας πίστα σκι ή την ενεργό πεζοπορία σας, η καλύτερη επιλογή θα ήταν κάτι που να είναι αδιάβροχο.

Επιλέξτε το καλύτερο στυλ για τις ανάγκες σας

Ενώ θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη συνολική αισθητική όταν επιλέγετε έξυπνα γυαλιά, πρέπει επίσης να δώσετε μεγάλη προσοχή στους φακούς. Τα περισσότερα έξυπνα γυαλιά είναι γυαλιά ηλίου, τα οποία είναι ιδανικά για εξωτερική χρήση, αλλά δεν μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό. Δείτε αν τα έξυπνα γυαλιά σας διαθέτουν διαφανείς φακούς ή φακούς φιλτραρίσματος μπλε φωτός για εσωτερική χρήση. Και, εάν φοράτε γυαλιά, δείτε εάν τα έξυπνα γυαλιά μπορούν να τοποθετηθούν με συνταγογραφικούς φακούς.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Τι είναι τα έξυπνα γυαλιά;

    Τα έξυπνα γυαλιά είναι τυπικά γυαλιά ενσωματωμένα με «έξυπνη» τεχνολογία — συνηθέστερα, που περιλαμβάνει μικρόφωνο και ηχεία για τηλεφωνικές κλήσεις και αναπαραγωγή ήχου. Ανάλογα με το μοντέλο, τα έξυπνα γυαλιά ενδέχεται επίσης να μπορούν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και να συνδέονται με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας. Είναι κατάλληλα για δραστηριότητες hands-free, όπως το περπάτημα στην πόλη όταν κάνετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα, πηγαίνετε για πεζοπορία ή ακόμα και για σκι. Αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για τη δική σας διευκόλυνση, ως ένα είδος συνδυασμού ακουστικών και κινητού τηλεφώνου hands-free. Τα περισσότερα έξυπνα γυαλιά είναι γυαλιά ηλίου, αλλά μερικά έχουν καθαρούς φακούς και άλλα έχουν ακόμη και δυνατότητες φιλτραρίσματος μπλε φωτός.

  • Πώς λειτουργούν τα έξυπνα γυαλιά;

    Τα έξυπνα γυαλιά συνδέονται συνήθως με το smartphone σας μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε κλήσεις και να πατάτε στη λίστα αναπαραγωγής μουσικής ή τα podcast σας. Ως εκ τούτου, τα έξυπνα γυαλιά πρέπει να φορτιστούν πριν από τη χρήση – μερικά μπορεί να συνοδεύονται από φορητή θήκη επαναφόρτισης, αλλά τα περισσότερα θα πρέπει να συνδεθούν σε μια πηγή ρεύματος με καλώδιο, όπως ένα τηλέφωνο ή μια κάμερα. Μόλις φορτιστούν, τα έξυπνα γυαλιά διαρκούν από μερικές ώρες έως μια ολόκληρη μέρα. Αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που τις χρησιμοποιείτε.

  • Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έξυπνα γυαλιά ενώ ταξιδεύω;

    Τα έξυπνα γυαλιά μπορούν να είναι χρήσιμα για ταξίδια, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανοιχτά τα χέρια. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τραβάτε μερικές φωτογραφίες ή βίντεο απευθείας από τα ίδια τα γυαλιά αντί να τραβάτε το τηλέφωνο ή την κάμερά σας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ορίσετε υπενθυμίσεις που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε το πρόγραμμά σας. Ορισμένα μοντέλα μπορούν ακόμη και να συνδεθούν με άλλες έξυπνες συσκευές, επιτρέποντάς σας να κάνετε γρήγορα και εύκολα check in στο σπίτι σας ενώ είστε έξω για εξερεύνηση. Τέλος, και ίσως το πιο σημαντικό, οι λειτουργίες ήχου σάς επιτρέπουν να παραμένετε σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω σας, ενώ τα ακουστικά συχνά σας αποκόπτουν από το περιβάλλον σας. Και είναι πάντα καλή ιδέα να είστε σε εγρήγορση και να γνωρίζετε το περιβάλλον σας.

Γιατί Trust Travel Leisure

Η Stefanie Waldek είναι μια ανεξάρτητη ταξιδιωτική συγγραφέας με σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας. Για αυτό το άρθρο, αξιολόγησε τα έξυπνα γυαλιά με βάση τα έξυπνα χαρακτηριστικά και την εμφάνισή τους και διάβασε δεκάδες κριτικές πελατών.

Σχετικά: Τα 13 καλύτερα γυαλιά ηλίου για ταξίδια του 2023

Αγαπάτε πολύ; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο T L Recommends και θα σας στέλνουμε τα αγαπημένα μας ταξιδιωτικά προϊόντα κάθε εβδομάδα.

Θέσεις εργασίας, βίντεο, ειδήσεις, δροσερά gadget, συνεργάτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *